Banner 980x90

"Rimi" sāk tirgot Latvijā audzētas foreles

Ņemot vērā pircēju pieprasījumu, sākot ar šo nedēļu, visos "Rimi" veikalos ir iespējams iegādāties svaigas augstākās kvalitātes Latvijas foreles, kas audzētas Annas zivjaudzētavā Alūksnes novadā.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo uzņēmumā, foreles tiek audzētas speciāli pēc "Rimi" lielveikalu tīkla pasūtījuma. Tuvākā mēneša laikā pircējiem būs iespējams iegādāties arī fasētas foreles filejas bez asakām un foreles komplektā ar marinādes mērcītēm, kas ir tapušas sadarbībā ar populāro pavāru Lauri Aleksejevu.

Šobrīd Annas zivjaudzētava "Rimi" veikaliem piegādā svaigas sveramas zivis un jau pavisam drīz veikalu plauktos parādīsies arī fasētas foreles ar marinādes mērcītēm dažādām gaumēm. Mērces nesatur konservantus un to receptes ir izstrādātas sadarbībā restorāna 36.līnija šefpavāru Lauri Aleksejevu, kas padara zivs pagatavošanu vēl vienkāršāku – tagad atliks vien izvēlēties sev tīkamāko garšu un ātri pagatavot zivi cepeškrāsnī vai uz grila.

"Šajā pavasarī akcijas ietvaros saviem pircējiem jau piedāvājām Alūksnes novadā audzētās foreles un atsaucība bija ļoti liela. Pircēji slavēja zivju izcilo garšu un kvalitāti, tādēļ, atbildot uz pircēju pieprasījumu, Rimi produktu klāstā ieviešam jaunu produktu. Annas zivjaudzētava ir jauns sadarbības partneris, taču jau ir pierādījis sevi kā kvalitatīva produkta ražotājs, uz ko var paļauties, turklāt esam gandarīti atbalstīt vietējo ražotāju ar jaunām izaugsmes iespējām," jauna produkta ieviešanu komentē uzņēmuma sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

"Zivis ražošanas procesā tiek nepārtraukti uzraudzītas, tās nesvin Jāņus vai Ziemassvētkus. Ik dienas mēs rūpējamies, lai pircēji saņemtu augstas kvalitātes produktu. Zivju ikrus iegādājamies no Dānijas, kur atrodas viens no kvalitatīvāko ikru ražotājiem Eiropā. Arī augstvērtīgo barību, ko iepērkam Somijā, izvēlamies atkarībā no zivju izmēra, jo katrai attīstības stadijai ir nepieciešamas attiecīgas barības vielas un izmērs," zivju audzēšanas procesu raksturo Kristaps Romanovs, Annas zivjaudzētava vadītājs.

Annas zivjaudzētava savu darbu sāka pirms desmit gadiem, tolaik zivis tur auga tikai vienā dīķī. Šobrīd zivjaudzētavā vienlaikus aug ap 250 000 zivju mazuļu, kas tiek audzēti 75 dīķos un divos recirkulācijas cehos. Tās aug tīrā, tekošā ūdenī, kas ir iegūts no 100 metru dziļurbuma, savukārt, lai nodrošinātu kvalitatīvas zivis, tās tiek barotas ar augstvērtīgu barību no Somijas. Annas zivjaudzētavā tiek audzētas trīs foreļu šķirnes - varavīksnes, strauta un tīģerforeles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)