Banner 980x90

Vidzemes šosejas "Sēnītes" posmā šonedēļ satiksmi pilnībā pārvirzīs uz Siguldas virziena brauktuvi

Rīga, 5.aug., LETA. Turpinot remontdarbus uz Vidzemes šosejas, "Sēnītes" posmā šonedēļ satiksmi plānots pilnībā pārvirzīt uz brauktuvi Siguldas virzienā, un tā joprojām tiks organizēta pa vienu joslu katrā virzienā, līdz ar to transportlīdzekļu caurlaidība aizvien būs ierobežota, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Aktīva remontdarbu sezona patlaban turpinās visā valsts autoceļu tīklā. Posmā no Tērvetes līdz Lietuvas šosejai (P95) ir septiņi pagaidu luksofori, un, lai tos izbrauktu, nepieciešama gandrīz stunda. Nepilna stunda paies arī ceļā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām (P108), kur remontdarbu laikā ir seši pagaidu luksofori. Turpinās arī ceļa remonts abpus Pāvilostai (P111), no Ēdoles līdz Jūrkalnei (P119) un posmā no Gulbenes Balvu virzienā (P35).

Patlaban ātrākais maršruts iebraukšanai Jelgavā ir pa Loka maģistrāles apbraucamo ceļu. Lai arī maģistrāles pārvads pār dzelzceļu ir slēgts, toties apbraucamajā ceļā ir noņemti luksofori, informē LVC.

Būvdarbu vietās autovadītāji tiek aicināti ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem, atgādina LVC.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555, kā arī LVC interneta mājaslapā "www.lvceli.lv" un navigācijas lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)