Banner 980x90

Vārda un dzimšanas dienas pantiņi apsveikumiem – Labadavana.lv

"Esi vienmēr saules stariņš, reti, reti mākonīts"… daudziem no mums ir nācies gan pašiem saņemt, gan arī sūtīt citiem šo pantiņu, jo nekas cits nav nācis prātā, kad vajadzēja aizpildīt apsveikuma kartīti. Taču, pateicoties tehnoloģijām, mūsdienās varam atrast plašu un daudzveidīgu saturu internetā, kur pieejami arī dzimšanas dienas apsveikumi un apsveikumi vārda dienā dažādās formās un veidos. Viena no šādām lapām, kur iedvesmoties, – Labadavana.lv.

Ērti lietojams un vienmēr pieejams vārda dienu kalendārs – ikvienam zināms, ka atcerēties visu draugu, kolēģu, ģimenes locekļu un radinieku vārda dienas nav nemaz tik viegli, it īpaši, ja ikdienā esam aizņemti. Tajā pašā laikā šim nav jābūt iemeslam, lai palaistu garām svarīgas personas apsveikšanu. Lai tas nenotiktu, ienāc Labadavana.lv, kur atradīsi, kam svinama vārda diena šodien, rīt un turpmākajās dienas, un laikus varēsi pārdomāt, kas būtu laba dāvana gaviļniekam.

Apsveikumi teju nekad nav iedomājami bez piemērota teksta. Ja domā par to, ko rakstīt vārda vai dzimšanas dienas kartītē, uzklikšķini uz atbilstošā vārda kalendārā, un tev būs pieejami dažādi dzimšanas un vārda dienas apsveikumi, dzejoļi un pantiņi. Vārda un dzimšanas dienas pantiņi veidoti, iekļaujot gaviļnieka vai gaviļnieces vārdu, lai apsveikums būtu personiskāks. 

Protams, nepietiek tikai ar to, ka zinām, kad mūsu mīļajiem un tuvajiem ir vārda dienas vai dzimšanas dienas. Papildus apsveikumam nereti pievienojam arī dāvanu, taču kā lai zinām, ko dāvināt? Te palīdzēt varēs mūsu sadaļa, kurā apkopotas dāvanu idejas dažādiem svētkiem, gaviļniekiem un vecumposmiem. Jo, protams, lieliska dāvana gados vecāka kunga skatījumā noteikti nebūs tas, ko gaidīs mūsdienīgs pusaudzis. Tieši tādēļ ir tik svarīgi zināt, kam dāvanu paredzēts pasniegt. 

Nešpetnākas idejas – ja meklē ko neparastu, ielūkojies mūsu pantiņu 18+ sadaļā, kur apkopoti dažādi rupjie pantiņi un arī smieklīgi latviešu lamuvārdi, no kuriem daudzus, iespējams, tu nemaz neesi dzirdējis. Lielākā daļa no tiem noteikti liks pasmaidīt vai pat kārtīgi izsmieties. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)