Banner 980x90

SIA "Arbets" – betona grīdas, klona grīdas, apsildāmās grīdas

Betona grīdas ir pārbaudīta vērtība. Šis grīdu segums ir izturīgs pret temperatūras svārstībām, mitrumu un mehānisku iedarbību. Grīdas betonēšana, veikta, ievērojot visas prasības, neplaisās un kalpos gadiem.

Betona grīdas

Betona grīdas ir pārbaudīta vērtība. Šis grīdu segums ir izturīgs pret temperatūras svārstībām, mitrumu un mehānisku iedarbību. Grīdas betonēšana, veikta, ievērojot visas prasības, neplaisās un kalpos gadiem. Industriāla pielietojuma telpās, lai iegūtu lielāku grīdas izturību, tiek klāts betons ar armējumu. Biežāk izmantots ir metāla stiegru vai dispersais (metāla vai polipropilēna) armējums. Izvēle atkarīga no tā, cik augstas ir prasības pret grīdas izturību attiecīgajā objektā. Specializētās ražotnēs un laboratorijās papildus tiek nodrošināta arī grīdu klājuma ķīmiskā izturība.

Betona grīdas ir piemērotas ne tikai telpām, kurās grīdu klājuma vizuālajam izskatam nav nozīmes. Līdz ar industriālā stila popularitāti iecienītas kļuvušas dekoratīvās grīdas. Lai iegūtu dekoratīvu efektu, grīdas betonēšana tiek noslēgta ar slīpēšanu vai pulēšanu. Tādas grīdas pārsvarā tiek izmantotas objektos, kuros notiek gan smagu kravu transportēšana un izvietošana, gan apmeklētāju plūsma – plašas veikalu telpas, izstāžu zāles, pasākumu halles un citas sabiedriski pieejamas telpas.

SIA "Arbets" specializācija ir tieši grīdu būvniecība, tostarp betonēšana. Pakalpojumu klāstā ir gan vienkāršas industriālās betona grīdas, gan dekoratīvo grīdu betonēšana. Pieredzējušie "Arbets" speciālisti ir strādājuši ar dažādiem objektiem. Viņi palīdzēs jebkuram klientam izvēlēties visatbilstošāko plānotajam objektam. Ja vēlaties ekonomiski izdevīgu un uzticamu rezultātu, grīdas betonēšana ir tas, kas jums vajadzīgs.

Lasiet vairāk: www.betonaklonagridas.lv

Klona grīdas

Būvniecības nozarē ar jēdzienu "klona grīdas" tiek apzīmētas reizēm visai dažādas pieejas grīdu klāšanā. Galvenā atšķirība ir izvēlētie izejmateriāli. Kad runā par klona grīdām, biežāk sastopamais materiālu iedalījums ir šis: cements, kalcija sulfāts, asfalts, sintētiskie sveķi un magneziālais klons. Tas, kas iespējamos klona grīdu variantus vieno, ir rezultāts – gluda plakne, kura piemērota jebkura dekoratīvā seguma ieklāšanai.

Klona grīdas ir labs un izdevīgs risinājums, kad nepieciešama līdzena, izturīga pamatne ar labu saķeres spēju. Tās ir piemērotas kā jaunbūvēm, tā arī ēku rekonstruēšanas darbos. Klona grīdas ir mitrumizturīgas un pieļauj temperatūras svārstības. Tāpēc tās ir vienlīdz piemērotas gan dzīvojamām telpām, kur uz tām tiek veidots dekoratīvais klājums, gan dažādās saimniecības, ražošanas un cita veida telpās, kur tās izmanto bez papildseguma.

Kad SIA "Arbets" speciālisti veidoja uzņēmuma pakalpojumu piedāvājumu, viņi izvēlējās apzīmējumu "Betona klona grīdas", kas apvieno tādus jēdzienus, kā estrich, klona, gludklona, cementa klona, sausā betona, sausbetona javas grīdas, cementa javas izlīdzinošā kārta un smalkgraudaina betona javas slānis. "Arbets" speciālisti gan izskaidros galvenās atšķirības starp dažādajām iespējām, gan palīdzēs izvēlēties atbilstošāko katra klienta vajadzībām.

Lasiet vairāk: www.betonaklonagridas.lv

Apsildāmās grīdas

Šodien, kad arvien vairāk sākam domāt par energoefektīviem risinājumiem, savas popularitātes uzvaras gājienu turpina apsildāmās grīdas. Tās apsilda telpu no lejas. Tā ir liela priekšrocība, jo, lietojot ierastās apkures sistēmas, lejā esošais gaiss sasilst pēdējais, tāpēc jāpiesilda vispirms pārējā telpa. Apsildāmās grīdas nozīmē mazākus apkures izdevumus un siltākas kājas. Tās īpaši ieteicamas dzīvojamajās telpās ar augstajiem griestiem.

Apsildāmās grīdas izdevīgāk un ērtāk ierīkot būvniecības laikā, kad var ieplānot tām nepieciešamo grīdas augstumu un pielāgot citus parametrus, piemēram, durvju aiļu augstumu. Mūsdienās ir divu veidu apsildāmās grīdas – cauruļvadu un elektrisko kabeļu apsildes sistēmas. Cauruļvadu sistēmā kā siltumnesējs ir siltais ūdens. Tā tiek iebūvēta betonā. Savukārt elektrisko kabeļu sistēmā grīdu uzsilda pa vadiem plūstošā elektrība. Elektriskie kabeļi, atšķirībā no cauruļvadiem, tiek iebūvēti tieši zem dekoratīvā grīdas seguma. Elektriskā apsilde, protams, būs dārgāka, bet ir gadījumi, kad tas ir piemērotākais risinājums.

SIA "Arbets" strādā ar abu veidu apsildāmajām grīdām – gan cauruļvadu, gan elektrisko kabeļu sistēmām. Pieredzējušie speciālisti palīdzēs klientiem apsvērt visas iespējas un izvēlēties sev piemērotāko no variantiem.

Lasiet vairāk: www.betonaklonagridas.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)