Banner 980x90

Policija vērtēs "Saskaņas" Carnikavas novada deputāta Lejas rīcību, sākot kautiņu sporta sacensību laikā

Rīga, 31.jūl., LETA. Valsts policija pārbaudīs kautiņa apstākļus, kas izcēlās svētdien Carnikavā sporta pasākuma laikā un kuru esot izraisījis Carnikavas novada domes deputāts Jānis Leja (S), ziņo portāls "Tvnet".

Incidents noticis "3x3" sacensību florbolā un basketbolā laikā. Kādas florbola spēles laikā, kurā pretējās komandās spēlējuši Lejas dēli un cits domes deputāts Gatis Miglāns (VL-TB/LNNK), ar spēli saistītu konfliktu ar kulakiem devies risināt Leja, kurš iesitis gan Miglānam, gan vēl kādam vīrietim.

Deputāts Miglāns skaidrojis, ka spēles laikā notikusi grūstīšanās starp diviem spēlētājiem. "Es nostājos vidū starp abiem, un tajā brīdī no aizmugures pienāca Leja un man iesita," savu versiju stāstījis Miglāns, piebilstot, ka pēc tam Leja iesitis vienam no spēlētājiem pa seju, pārsitot aci.

Savukārt Leja apgalvo, ka tikai aizstāvējis savus 11 un 16 gadus vecos dēlus, kuri piedalījās spēlē. "Es aizstāvēju savus bērnus! Redzēju, ka divi pieaugušie - Gatis Miglāns un vēl viens spēlētājs - uzbruka manam dēlam. Viens iesita pa kaklu, otrs pa muguru. Es izskrēju laukumā un iesitu vienam no pāridarītājiem pa aci," stāstījis deputāts.

"Jautājums ir tikai viens - kas būtu jādara deputātam, kurš, vērojot florbola spēli, nespēja savaldīt savas emocijas, metās laukumā un brutāli piekāva vienu no spēlētājiem visu skatītāju un, pats galvenais, savu un visu citu bērnu klātbūtnē?" pēc konflikta sociālajos tīklos retoriski vaicāja Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica (LZS).

Pēc domes vadītājas ziņām, cietušajam ir smadzeņu satricinājums un brūcei uzliktas trīs šuves. Notikušais ir fiksēts fotogrāfijās, kas tikušas publiskotas un kurās redzams Leja, sporta laukumā tuvojamies kādam vīrietim, kas saliecies cenšas aizstāvēties.

Carnikavas novada pašvaldības policijas priekšnieks Imants Pastors apstiprināja, ka incidents ir noticis. Vietējie kārtības sargi pieņēmuši iesniegumus, uzklausījuši notikušā lieciniekus, fiksējuši notikušo un materiālus nodevuši kolēģiem no Valsts policijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)