Banner 980x90

Piemērotākie matrači pēc gulēšanas pozas

Vai esat kādreiz aizdomājies par to, ka tas, kā jūs guļat, būtiski ietekmē jūsu miega kvalitāti? Šis ir viens no būtiskākajiem faktoriem, kas ietekmē jūsu ķermeņa komfortu miega laikā, tādā veidā radot vai nu pozitīvu vai negatīvu efektu uz to, cik labi esat izgulējies. Tas ietekmē gan jūsu labsajūtu nākamajā dienā, gan veselību un komfortu ilgtermiņā. Erti.lv piedāvā padomus, kādu matraci izvēlēties pēc dažādiem gulēšanas vai gulētāju veidiem. 

Neviens no mums nav matrača uzbūves eksperts, tāpēc nevaram no sevis sagaidīt zināt, kurš matracis katram no mums ir vispiemērotākais. Taču, visticamāk, ikviens no mums zina, vai labāk patīk gulēt uz cietām vai uz mīkstām virsmām. Tas ir sākums, jo matrači pēc to uzbūves ir aptuveni sadalāmi mīkstos, cietos un vidēji cietos matračos. 

• Cilvēkiem, kas guļ uz vēdera, nepieciešams vidēji ciets vai ciets matracis. Šādā pozā guļot uz mīksta matrača, notiek būtiska mugurkaula izlocīšanās, kas nevar nodrošināt tā atslābšanu. Dažādo gulēšanas pozu dēļ piemērota izvēle būs arī iegādāties šādu matraci bērniem

• Visbiežāk cilvēki guļ uz sāniem. Šādiem gulētājiem piemēroti būs gan vidēji cieti, gan salīdzinoši mīkstāki matrači, jo tie spēj nodrošināt vienmērīgu iegrimi visos smaguma centros. 

• Uz muguras guļošajiem cilvēkiem piemēroti būs cieti un vidēji cieti matrači. Līdzīgi kā pārsvarā uz vēdera guļošiem cilvēkiem, uz muguras guļot ir būtiski nodrošināt cietību, lai mugurkauls neieliecas cilvēka radītās matrača bedres formā. 

Erti.lv ir ne tikai matraču veikals. Uzņēmējs piedāvā iegādāties gan matračus internetā, gan uz vietas, gan dīvānus un gultas. Piedāvājumā atrodami arī dīvānu un gultu komplekti. Pie šī pārdevēja jums nebūs jāuztraucas par izvēlē esošās produkcijas izcelsmi un ražošanā izmantotajām izejvielām. Visa veikala produkcija ir Latvijā ražota, tāpēc veikals var sniegt gan savu, gan ražotāja garantiju par produkta izcelsmi un kvalitāti. Lai gan matraču cenas nav vislētākās, ko varētu atrast dažādās interneta vietnēs, cenas un kvalitātes attiecība ir ļoti konkurētspējīga. Ja esat bērna matrača vai pats sava jaunā matrača meklējumos – erti.lv ir pirmā vieta, kur viesoties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)