Banner 980x90

Otrdien daudzviet pamatīgi līs, Kurzemē gaiss iesils līdz +11 grādiem

Rīga, 13.nov., LETA. Otrdien Latvijas lielākajā daļā palaikam līs, Zemgalē un Vidzemē gaidāms ilgstošs lietus, vietām līs stipri, prognozē sinoptiķi.

Līdz trešdienas rītam nokrišņu daudzums valsts centrālajā un austrumu daļā sasniegs 13-23 milimetrus.

Dienvidu vēja ātrums brāzmās no rīta būs 11-16 metru sekundē, dienas otrajā pusē tas sāks rimt, Kurzemē vējš kļūs lēns un iegriezīsies no rietumiem.

Maksimālā gaisa temperatūra būs no +3..+5 grādiem valsts galējos austrumos līdz +9..+11 grādiem Kurzemē.

Rīgā no rīta saglabāsies dienvidu vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē, dienas gaitā vēja ātrums pakāpeniski mazināsies, gaiss iesils līdz +8..+9 grādiem. Gaidāms lietus, dienas otrajā pusē tas būs ilgstošs un brīžiem, iespējams, stiprs.

Laikapstākļus nosaka zema spiediena ieplaka un atmosfēras frontes. Gaisa spiediens jūras līmenī pazeminājies līdz 761 dzīvsudraba staba milimetram Ziemeļkurzemē un līdz 769 milimetriem Dienvidlatgalē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)