Banner 980x90

Notiks pludmales volejbola turīrs "Saulkrastu kokteilis"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Labākie pludmales volejbolisti cīņā par iespaidīgo "Saulkrastu kokteiļa" balvu fondu šogad dosies piektdien, 15.jūlijā un sestdien, 16.jūlijā. "Saulkrastu kokteilis" notiks 23.reizi, bet trešo reizi pēc kārtas spēles notiks Saulkrastu Jūras parka laukumos. Jo vairāk pasaules ranga spēlētāju, jo lielāks balvu fonds, bet ne mazāk kā 5000 eiro likti uz spēles. To garantē "Saulkrastu kokteiļa" dibinātājs un organizators Andris Vanags.

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Saulkrastu novada pašvaldībā, "Saulkrastu kokteilis" arī šogad būs viens no Latvijas čempionāta – "Ergo Open" – posmiem vīriešu duetiem.

Finālspēļu starplaikā izspēlēs Servju konkursa lielo balvu – "Amserv Motors" nodrošinātā iespēja izmēģināt jauno "Toyota" modeli "RAV4 Hybrid". Pēc "Saulkrastu kokteiļa" uzvarētāju apbalvošanas notiks Čempionu ballīte ar "The Citizens LV" un dīdžejiem.

Turnīra vēsturē Saulkrastos spēlējuši daudzu Eiropas valstu pludmales volejbolisti, ciemos bijuši arī pasaules tūres dalībnieki kanādieši Bens Sakstons/Čeims Šalks, pagājušajā gadā Jūras parkā startēja tālākie ciemiņi - Alisters Lins un Tālis Švarcs no Austrālijas. Vienu reizi par "Saulkrastu kokteiļa" čempioniem kļuva ārzemnieki. 2001.gadā triumfēja lietuvieši Henriks Čivass/Tads Donela.

"Saulkrastu kokteilis" būs kā ģenerālmēģinājums Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm. Saulkrastus un Riodežaneiro vieno Latvijas labākais duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš. 2013.gadā Samoilovs/Šmēdiņš izcīnīja trešo vietu Saulkrastu smiltīs, bet Šmēdiņš ar citiem partneriem 2006.un 2008.gadā kļuva par trofejas īpašnieku. Saulkrastos ciemos gaidīti gan olimpiskās ceļazīmes izcīnījušie spēlētāji, gan dueti, kuriem starts šajā turnīrā varētu kļūt par vienu no soļiem pretī 2020.gada Tokijas Olimpiskajām spēlēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)