Banner 980x90

Kur pirkt matraci saldākam miegam?

Laimīgs cilvēks ir tāds, kurš ir labi paēdis, nodarbojas ar to, kas pašam patīk, un ir labi izgulējies. Salda miega pamatnoteikumos ietilpst virkne nosacījumu, kurus varam tieši ietekmēt. Svarīgi ir ieviest sev pirmsmiega rituālus, rūpīgi izvēdināt guļamistabu, nelietot viedierīces pirms gulētiešanas, varbūt iziet pastaigā. 

Katram sava gulta ir mīļa, taču miegam nozīmīgāks par gultas rāmi ir tieši gultas matracis. Vienam labākā gulēšana ir uz mīkstas virsmas, kurā var iegrimt. Citam daudz patīkamāk just stingro cietāka matrača virsmu, izjust tā stabilitāti. Lai arī kādas būtu katra prasības, izvēloties matraci, Erti.lv piedāvā matračus internetā un veikalā Rīgā, Maskavas ielā 180, visām gaumēm! Matraču veikala Erti.lv piedāvājumā ir dažādu veidu un cenu kategoriju matrači, kuri pieejami visos izmēros.

Daudzi Erti.lv klienti labprāt izvēlās tieši Pocket matračus. Šiem matračiem katra atspere ir iešūta savā auduma kabatiņā. Šī tehnika nodrošina pilnīgu pielāgošanos ķermenim, jo katra atsperīte neatkarīgi no citām piekļaujas gulētāja formām. Pocket matrači piemēroti arī alerģiskiem cilvēkiem, jo izstrādē izmantota dabiskā kokosa šķiedra. Materiāls ir gaisu caurlaidošs, tas arī ilgi kalpo. Gultās gadās ne tikai gulēt, bet arī našķoties, dzert tēju, tādēļ viegli matraci arī nosmērēt, taču tam nav jābūt apgrūtinājumam  matrača pārvalks ir viegli noņemams un izmazgājams. Pocket matraču cenas ir tikpat dažādas kā pircēju vajadzības  tie pieejami budžeta un Premium klasēs.  Matraču veikals piedāvā Pocket matračus visos standarta gultu izmēros, kā arī iespēju pasūtīt matraci tieši tādās dimensijās, kas nepieciešamas konkrētajai gultai. Erti.lv Pocket matračiem ir lieliskas atlaides, kuras iepriecinās jebkuru pircēju. Matrači ir ne tikai augstas kvalitātes produkts, tie ir arī vietējais ražojums. Latvijā ražotie Pocket matrači no Erti.lv izdabās visiem salda miega meklētājiem. 

Matraču klāstu var ērti apskatīt interneta vietnē Erti.lv, bet visus matračus iemēģināt var veikalā Rīgā, Maskavas ielā 180. Ja rodas jautājumi vai interese par konkrētiem produktiem, var droši zvanīt 22411110 vai rakstīt mājaslapas kontaktu formā. Erti.lv matrači ir salda miega vēstneši! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)