Banner 980x90

Atklās Ādažu pirmsskolas izglītības iestādes sarīkojumu un sporta zāli

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 30.septembrī, plkst.12.00 Ādažos atklās Ādažu pirmsskolas izglītības iestādes sarīkojumu un sporta zāli, pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informēja Ādažu novada domes sabiedrisko attiecību vadītāja Monika Griezne.

"Pēdējo gadu pieredze rāda, ka bērnu veselība nav tādā līmenī, kādai tai vajadzētu būt. Pašvaldība ir padomājusi par to, lai vairāk varētu rūpēties par Ādažu novada pašas jaunākās paaudzes fizisko veselību un attīstību," stāsta Anita Šaicāne, Ādažu pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietniece izglītības jomā.

"Ja līdz šim esošo sarīkojumu zāli pirms katras sporta nodarbības speciāli katru reizi nācās pielāgot sporta stundas vajadzībām, tad tagad tam būs īpaša, atsevišķa telpa. Ja šobrīd rīta vingrošana bērniem notiek viņu grupiņās, turpmāk varēsim izmantot tam atbilstošu telpu un sporta inventāru," skaidro Anita Šaicāne.

"Tās nav investīcijas tikai ēkās, tās ir investīcijas bērnos, ieliekot pamatu bērnu veselīgam dzīvesveidam," pauž Ādažu novada domes priekšsēdētājs Māris Sprindžuks ("Reģionu alianse").

Jaunajā sporta un sarīkojumu zālē būs divas ģērbtuves, inventāra glabātuve, dušas un tualetes. "Plānots, ka ārpus Ādažu bērnudārza mācību darba laika skolas sarīkojuma un sporta zāli varēs izmantot arī skolēni no citām izglītības iestādēm novadā, kā arī bērni ar īpašām vajadzībām," stāsta šā projekta vadītājs, Ādažu novada domes priekšsēdētāja otrais vietnieks Artis Brūvers ("Reģionu alianse"). Jaunās sarīkojumu un sporta zāles būvniecības kopējās izmaksas ir 392 819, 35 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)