Banner 980x90

Ādažu uzņēmēji apvienojas biedrībā

Otrdienas, 7.jūlija, vakarā kopā sanāca vairāk nekā 30 Ādažu uzņēmēju, lai dibinātu biedrību "Ādažu uzņēmēji", pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā.

Par jaunās biedrības valdes locekļiem ievēlēja Uldi Štēbeli (SIA "Ķurzuļi"), Valēriju Bulānu (SIA "Emerald Baltic"), Uģi Dambi (SIA "K Property"), Halforu Krastu (H.Krasta zemnieku saimniecība "Ozolkrasti"), Gati Tauriņu (SIA "Tauriņi") un Normundu Zviedri (SIA "Zviedri"). Vakara gaitā jaunās biedrības dalībnieki apstiprināja biedrības statūtus, pilnvaras, noteica biedru maksu, kā arī jaunās biedrības valdes pirmajā sēdē par biedrības priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēja Uldi Štēbeli.

Biedrībā "Ādažu uzņēmēji" apvienojušies Ādažu novada uzņēmumi: SIA "KDV", "Vides Integrētais Serviss", "Rotons", "Leģenda Gold", SIA "Kenner", "Ķurzuļi", "Portmanns un Ko", "Ādažu namsaimnieks", "AK Transgroup", "K Property", "Ādažu Ūdens", "Eigers moduļi", "Arpos", "Keramserviss", "Emerald Baltic", "Rīgas Remonts", "Laik", "Rias", "Berlat Grupa", "Ādažu industrija", "Ādažu Metāls", "Perro un dēli", "Zviedri", "Rose Brewery", "Lora-V", akciju sabiedrība "Hornbaek Baltic", Ādažu aeroklubs "Avio Rīga", Halfora Krasta zemnieku saimniecība "Ozolkrasti" u.c.

Uz jautājumu, kādēļ uzņēmējiem bijis svarīgi apvienoties, Uldis Štēbelis pauž: "Uzņēmēji domei paudīs savu viedokli par jautājumiem, kas tieši skar uzņēmēju darbu un ietekmē viņu ikdienu. Uzņēmēju biedrība būs palīgs domei, lai Ādažu rūpniecisko un biznesa vidi attīstītu labāk un straujāk."

"Mūsu uzņēmumam likās svarīgi būt biedrībā, lai iepazītu arī citus uzņēmējus, dibinātu kontaktus, veidotu sadarbību, izprastu situāciju. Domāju, ka biedrība būs nopietns spēks, kuras viedoklī ieklausīsies, tāpat - tā veicinās domes un uzņēmēju ciešāku sadarbību," uzskata Valērijs Bulāns.

"Mēs nolēmām iesaistīties, lai uzzinātu, kā klājas citiem uzņēmējiem novadā, iepazītos ar viņiem, kā arī, lai mūsu balsī ieklausītos. Lielāks spēks tomēr, ja esam kopā, nevis katrs pats par sevi," norāda Jānis Dišlers, "Hornbaek Baltic" izpilddirektors.

"Mūsu uzņēmums iestājās biedrībā ar domu, ka vairāki uzņēmēji kopā varētu atbalstīt ādažniekus jomās, kur nepieciešama kāda palīdzība. Tas varbūt atbalsts bērniem, jauniešiem, dažādu labu un vērtīgu projektu sponsorēšana," pārliecināts SIA "Zviedri" valdes loceklis Normunds Zviedris.

"Man ir prieks, ka Ādažu novada dome ieguvusi jaunu, nopietnu sarunu partneri. Jautājumi, kas mums kopā būs jārisina, būs patiešām daudz un svarīgi," uzskata domes priekšsēdētājs Māris Sprindžuks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)