Banner 980x90

Ādažu tirdzniecības centrs "Apelsīns" saņem 4,3 miljonu eiro finansējumu attīstībai

Foto: facebook.com/ Apelsīns
Foto: facebook.com/ Apelsīns
Atbalstot uzņēmuma darbības paplašināšanos, "Nordea" banka piešķīrusi 4,3 miljonus eiro lielu finansējumu Ādažu tirdzniecības centram "Apelsīns", aģentūru LETA informēja "Nordea" banka.

Pēc vērienīgiem rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbiem šobrīd tirdzniecības centra ēkas kopējā platība palielināta par teju 80%. Ievērojamie tirdzniecības centra pilnveidošanas darbi, kas veiksmīgi noslēgušies jau šā gada maijā, veikti, pateicoties "Nordea" bankas piešķirtajam finansējumam.

Banka norāda, ka šis projekts ļaus būtiski paplašināt tirdzniecības centra piedāvājumu un apkalpot ievērojami lielāku klientu skaitu - pēc rekonstrukcijas nomājamā platība ir palielinājusies līdz 5600 kvadrātmetriem. Pašlaik noris intensīvs darbs pie potenciālo nomnieku piesaistes, lai Ādažu un tuvējās apkārtnes iedzīvotājiem varētu piedāvāt visatbilstošāko preču un pakalpojumu klāstu.

"Tirdzniecības centra veiksmīgā atrašanās vieta blakus "Via Baltica" autoceļam ir veicinājusi ievērojamu apmeklētāju pieaugumu, tādēļ centra paplašināšana bija loģisks solis. Patlaban mūsu galvenā iecere ir sešu mēnešu laikā izīrēt pilnīgi visas centra telpas, radot tādu nomnieku komplektu, kas atvieglotu mūsu pastāvīgo klientu ikdienas rūpes, lai vienuviet būtu iespēja iegādāties nepieciešamās preces, saņemt vajadzīgos pakalpojumus un arī vērtīgi pavadīt brīvo laiku," norāda tirdzniecības centra "Apelsīns" direktore Sarmīte Teibe.

Tirdzniecības centrs tika atklāts 2009.gadā, bet pēc rekonstrukcijas durvis apmeklētājiem vēra šā gada maijā. 6.maijā Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) inspektors pieņēma ekspluatācijā Ādažu tirdzniecības centra "Apelsīns" ēku. Šī gada februārī BVKB apturēja tirdzniecības centra "Apelsīns" paplašināšanas darbus Ādažos, Rīgas ielā, jo tie netika veikti atbilstoši pārbūves projektam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)