Banner 980x90

Ādažos plāno brūvēt alu ar jauno tehnoloģiju palīdzību

Tuvākajā laikā Ādažos plānots izveidot alus darītavu, kurā tiks brūvēts ekskluzīvs četru šķirņu alus, aģentūrai LETA sacīja SIA "Rose Brewery" līdzīpašnieks Mareks Joniškāns.

"Plānojam sākt ekskluzīva alus brūvēšanu, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un pilnībā datorizētu aprīkojumu. Patlaban alus top 50 litru datorizētā iekārtā, taču nākotnē plānojam ražošanas apjomus izvērst," sacīja Joniškāns.

Viņš atturējās minēt projekta investīcijas un ražošanas apjomus, bet norādīja, ka produkcija izlejamā veidā sākotnēji tiks piegādāta restorāniem, bāriem, kafejnīcām.

"Ar lielveikaliem saistīsimies tad, kad būs audzēti apjomi," atzina uzņēmējs.

Jautāts par "Rose Brewery" izredzēm piesātinātajā Latvijas alus tirgū, viņš atbildēja, ka uzņēmuma produkcija būs interesanta nišas alus baudītājiem.

"Tas būs ekskluzīvs alus, ar lielajiem ražotājiem nekonkurēsim. Alus nebūs lēts, un to novērtēs īsti šī dzēriena cienītāji. Nākotnē cerīgi raugāmies arī uz eksportu, piemēram, Angliju, kur ir pietiekami daudz latviešu, kurus interesētu labas kvalitātes alus, kas nav industriāli ražots," atzina uzņēmējs.

Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju "Rose Brewery" reģistrēts Ādažos 26.februārī ar divu eiro pamatkapitālu. Uzņēmuma īpašnieki ar 50% daļu katrs ir Joniškāns un Ervīns Ratnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)