Banner 980x90

Valsts prezidents piektdien viesosies Carnikavas novadā

Rīga, 3.apr., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis kopā ar Ivetu Vējones kundzi piektdien, 5.aprīlī, darba vizītē apmeklēs Carnikavas novadu, aģentūru LETA informēja Prezidenta preses dienestā.

Valsts prezidents plkst.9.20 tikšanās laikā ar Carnikavas novada domes priekšsēdētāju Daigu Mieriņu un novada domes deputātiem pārrunās pašvaldībā aktuālos jautājumus.

Carnikavas pamatskolā plkst.10.15 Valsts prezidents tiksies ar izglītības iestādes ar skolēniem un pedagogiem. Svarīgāko reģiona uzņēmējdarbības jomā Valsts prezidents plāno pārrunāt ar Carnikavas novada uzņēmējiem plkst.11.30.

Iveta Vējones kundze plkst.9.20 apmeklēs Carnikavas pirmsskolas izglītības iestādi "Riekstiņš", bet plkst.11.25 tiksies ar Carnikavas senioru biedrības "Senči", Kalngales senioru biedrības "Paeglis" un Carnikavas Invalīdu biedrības pārstāvjiem, kā arī pašvaldības sociālā dienesta darbiniekiem.

Plānots, ka plkst.12.10 Valsts prezidents kopā ar Ivetu Vējones kundzi apskatīs Carnikavas Novadpētniecības centra muzeju, kā arī apmeklēs SIA "Zibs" un zirgu staļļus "Ekvi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)