Banner 980x90

Trīs Ādažu novada uzņēmumi saņem apbalvojumus konkursā "Eksporta un inovācijas balva 2015"

Foto: Facebook.com/ Rūdolfa mammas gardais biezenis
Foto: Facebook.com/ Rūdolfa mammas gardais biezenis

Jau vienpadsmito gadu pēc kārtas Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju rīko konkursu "Eksporta un inovācijas balva". Šogad konkursa "Eksporta un inovācijas balva  2015" kategorijā "Eksportspējīgākais komersants" mazo komercsabiedrību grupā 1.vietu ieguva SIA "D Dupleks", atzinību - SIA "Rotons", kategorijā "Importa aizstājējprodukts" 3. vietā -  SIA "Lat Eko Food" ("Rūdolfs" – mammas gardie biezeņi).  

Kā pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informēja Ādažu novada pašvaldībā, konkursa mērķis ir paust atzinību un godināt Latvijas komersantus, kas sasnieguši labus rezultātus jaunu un eksportspējīgu produktu ražošanā, vietējā tirgus nodrošināšanā ar augstas kvalitātes pašmāju ražojumiem, inovāciju ieviešanā un rūpnieciskā dizaina izstrādē.

No 104 pieteiktajiem uzņēmumiem finālā iekļuva 32.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)