Banner 980x90

Smiltēns kļuvis par biedrības "Sabiedrība par labām pārmaiņām" valdes priekšsēdētāju

Rīga, 13.sept., LETA. Bijušais partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns kļuvis par biedrības "Sabiedrība par labām pārmaiņām" valdes priekšsēdētāju, aģentūru LETA informēja biedrībā.

Līdz ar viņu biedrības valdē darbojas vēl trīs cilvēki - no "Vienotības" saraksta Eiropas Parlamentā ievēlētais Artis Pabriks (V), līdzšinējais "Vienotības" Saulkrastu novada nodaļas vadītājs Normunds Līcis un Edgars Štelmahers.

Biedrības mērķis esot pulcēt cilvēkus, kuri par Latvijas pamata vērtību uzskata cilvēkus un viņu vajadzības, un kurus vieno sapnis par modernu un spēcīgu Latvijas valsti. Smiltēns uzskata, ka viens no būtiskākajiem priekšnoteikumiem, lai spētu piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem viņu vēlmēm un vajadzībām atbilstošu valsts attīstību, ir sabiedrības iesaistīšana valsts procesos, kas arī esot galvenais demokrātijas pamatprincips. Pēc viņa teiktā, biedrības mērķis ir saliedēt nevis šķelt, tādējādi tā ies centriskas politikas ceļu, atsakoties no galējām radikālām izpausmēm, kā prioritātes liekot Latvijas nacionālās intereses. Smiltēns uzsvēra, ka biedrībai ir svarīga spēcīga Latvija spēcīgā Eiropas Savienībā un NATO.

Biedrībā uzņemti 38 jauni biedri, kas pārstāv dažādus Latvijas novadus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)