Banner 980x90

Saulkrastu novada pašvaldības policijas priekšnieka amatam izraudzīts vietējās Patruļpolicijas nodaļas priekšnieks

Rīga, 10.janv., LETA. Saulkrastu novada pašvaldības policijas priekšnieka amatam izraudzīts Guntis Vinteris, kurš līdz šim bijis Saulkrastu pašvaldības policijas Patruļpolicijas nodaļas priekšnieks, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Grasmane.

Novada domes deputāti pieņēmuši lēmumu par Vintera iecelšanu amata, tomēr pašlaik viņš vēl ir priekšnieka pienākumu izpildītājs, kamēr tiks saņemta iekšlietu ministra rakstveida piekrišana par apstiprināšanu amatā, skaidroja Grasmane.

Jau ziņots, ka Saulkrastu novada pašvaldībai nācās meklēt jaunu pašvaldības policijas vadītāju, jo iepriekšējais Aleksandrs Inārs Zaharāns tika apstiprināts par Saulkrastu novada pašvaldības izpilddirektoru.

Zaharāns pašvaldības policijas priekšnieka amata pienākumus pildīja piecus gadus.

Līdz ar Zaharāna apstiprināšanu Saulkrastu novada pašvaldības izpilddirektora amatā, deputāti vienbalsīgi nolēma uz vakances laiku iecelt Saulkrastu pašvaldības policijas patruļpolicijas nodaļas vadītāju Vinteri par Saulkrastu pašvaldības policijas priekšnieka pienākumu izpildītāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)