Banner 980x90

Saulkrastu novada pašvaldības izpilddirektora amatā ieceļ pašvaldības policijas priekšnieku Zaharānu

Rīga, 10.okt., LETA. Ar nākamo nedēļu Saulkrastu novada pašvaldības izpilddirektora amatu sāks pildīt līdzšinējais pašvaldības policijas priekšnieks Aleksandrs Inārs Zaharāns, lēmuši Saulkrastu novada domes deputāti.

Zaharānu Saulkrastu novada pašvaldības izpilddirektora amatam izvirzījis Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis (VL-TB/LNNK). Novada domes deputātu balsojumā par Zaharāna iecelšanu jaunajā amatā deviņi deputāti balsoja par, bet trīs atturējās.

Zaharāns, kurš pašvaldības policijas priekšnieka amata pienākumus pildīja piecus gadus, savu iepriekšējo darba pieredzi pašvaldības policijā, kā arī savas zināšanas vērtē kā atbilstošas izpilddirektora amatam.

Līdz ar Zaharāna apstiprināšanu Saulkrastu novada pašvaldības izpilddirektora amatā, deputāti vienbalsīgi nolēmuši uz vakances laiku iecelt Saulkrastu pašvaldības policijas patruļpolicijas nodaļas vadītāju Gunti Vinteri par Saulkrastu pašvaldības policijas priekšnieka pienākumu izpildītāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)