Banner 980x90

Saulkrastos pār Pēterupi plāno būvēt jaunu gājēju tiltu

Rīga, 29.okt., LETA. Nākamā gada Saulkrastu novada pašvaldības izdevumos tiks paredzēts finansējums jauna gājēju tilta būvniecībai pār Pēterupi Liepu ielas galā.

Novada domes deputāti lēmuši paredzēt tam finansējumu 2019.gadā 160 000 eiro apmērā.

Pašvaldības izpilddirektora pienākumu izpildītājs Aivars Gavars skaidroja, ka 2017.gadā veikta visu tiltu apsekošana, un tilts pār Pēterupi Liepu ielas galā novērtēts kā sliktā stāvoklī. Vanšu sistēma šobrīd neiztur mērījumus. Ņemot vērā, ka tilta būvprojekta nav, sprieguma iespējamo izturību izmērīt nevar.

Gavars pieļauj, ka tilta remonta izmaksas varētu būt nedaudz zemākas, bet tad tilts paliktu esošajā izskatā. Tikmēr jauns tilts kalpotu vismaz 80 gadus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)