Banner 980x90

"Ādažu Čipsi" ražotājs paplašina sāļo uzkodu segmentu, uzsākot ražot pilngraudu kraukšķus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Iecienītā sāļo uzkodu zīmola "Ādažu Čipsi" ražotājs "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" uzsāk pilngraudu kraukšķu ražošanu, paplašinot savu produktu portfeli ar Latvijas tirgū vēl nebijušu sāļo uzkodu, pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informē "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" Sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

"Šodien viena no mūsu ikdienas prioritātēm ir veselīgāks uzturs, tādēļ arī mēs, iedvesmojoties no Latvijas iedzīvotājiem, radījām jaunu, vēl Latvijas tirgū nebijušu produktu – pilngraudu kraukšķus. Tik pat gardi kā kartupeļu čipsi, bet veidoti no pilngraudiem. Tieši pirms šī produkta izstrādes veicām aptauju iedzīvotāju vidū, kuras rezultāti apstiprināja, ka lielākā daļa (65%) Latvijas čipsu patērētāju labprāt baudītu veselīgākas sāļās uzkodas, ja tādas būtu pieejamas tirgū," papildina "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" zīmola vadītāja Aija Novicka.

Jaunie pilngraudu kraukšķi ir pilnīgi cita veida našķis – tie gatavoti augstvērtīgā saulespuķu eļļā no 70% pilngraudu miltu, kas malti no nepārstrādātiem kviešu, auzu un miežu graudiem. "Ādažu Čipsi" pilngraudu kraukšķu ražošanā tiek izmantoti pilngraudu milti, kuru pārstrādes procesā no grauda netiek atdalīts dīglis un klija, kas ir bagātīgs šķiedrvielu avots, tādējādi radot uzturvērtību.

"Ādažu Čipsi" pilngraudu kraukšķi ar izteiktu reljefu jaunai uzkodu baudīšanas pieredzei ir pieejami ar divām izteiksmīgām garšām – tomātu salsas un krējuma/sīpolu – lielākajās tirdzniecības vietās Latvijā no šī gada augusta.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā ar zīmolu "Ādažu Čipsi", ieņemot vairāk nekā 48% lielu tirgus daļu. Uzņēmuma produkcija ar zīmolu "Taffel" tiek eksportēta uz Baltijas valstīm, Skandināviju, ASV, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)