Banner 980x90

"Latfood" kļuvis par jauno lauksaimnieku atbalstītāju

Latvijas lielākais čipsu un sāļo uzkodu ražotājs AS "Latfood" kļuvis par pirmo sadarbības partneri no biznesa vides Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) rīkotajā jauniešu uzņēmējdarbības konkursā "Laukiem būt!".

Kā pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv uzzināja uzņēmumā, tādējādi tiek finansiāli atbalstītas idejas, kas sekmē lauku attīstību.

AS "Latfood" kā sadarbības partneris piešķīra naudas balvas trim konkursantiem, kuru idejas lauksaimniecības attīstīšanā dažādos Latvijas reģionos novērtēja kā perspektīvākās. Kopējais uzņēmuma atbalsts konkursa dalībnieku ideju īstenošanai bija trīs tūkstoši eiro, kas tika sadalīti trim dalībniekiem.

"Atsaucāmies aicinājumam kļūt par LKKC sadarbības partneri šajā konkursā, jo uzskatām, ka korporatīvi atbildīgiem uzņēmumiem, sasniedzot noteiktu attīstības pakāpi, finanšu līdzekļi ir jāinvestē ne tikai sava biznesa, bet arī kopējā sabiedrības izaugsmē. Atbalsta sniegšana biznesa ideju attīstībai Latvijas laukos mūsu skatījumā ir labākais un arī efektīvākais veids, kā to izdarīt," pārliecināts AS "Latfood" valdes priekšsēdētājs Valdis Blūms.

Novērtējot uzņēmuma devumu kartupeļu ražošanas nozares attīstīšanā, konkursa organizatori aicināja AS "Latfood" pārstāvjus kļūt par žūrijas locekļiem, lai izvērtētu jauno uzņēmēju un lauksaimnieku ideju ilgtspēju un viņu ražoto produktu potenciālu Latvijas un ārvalstu tirgos.

Tāpat AS "Latfood" valdes priekšsēdētājs norāda, ka nākotnē iespējama arī sadarbība ar kādu konkursa "Laukiem būt!" dalībniekiem, jo uzņēmums ir atvērts inovatīvām un mūsdienīgām idejām ražošanas attīstīšanā.

"Mēs kā Latvijas uzņēmums esam ieinteresēti atbalstīt vietējos lauksaimniekus, tādēļ kartupeļus čipsu un sāļo uzkodu ražošanai iepērkam tieši no vietējiem zemniekiem," atgādina AS "Latfood" valdes priekšsēdētājs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)