Banner 980x90

Ādažos aizvadīts trešais Zumbas maratons

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 23.jūlijā, Vējupes pludmalē Ādažos jau trešo reizi notika "Zumba Fitness Pludmales maratons", kas šogad bija lielākais notikums Baltijas valstu Zumbas vēsturē.

Kā pilsētas informācijas portālam Saulkrasti24.lv pastāstīja pasākuma organizatore Diāna Gžibovska, pirmais "Zumba Fitness pludmales maratons" norisinājās divas stundas, kopā pulcinot ap 400 apmeklētājus no visas Latvijas. Pēc pasākuma Diāna saņēmusi ļoti labas atsauksmes, tad arī sapratusi, ka šim jākļūst par ikgadēju pasākumu.



Otrais Pludmales maratons, pēc organizatores vārdiem, jau norisinājies pa visam citā līmenī. Skatuve bija kļuvusi lielāka, pasākums apvienojis instruktorus ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas. Tāpat apmeklētājus un dejotājus priecēja dzīvais perkusiju pavadījums un Dj Roberts Lejasmeijers.

Pati Diāna "Zumba Fitness" nodarbības pasniedz jau ceturto gadu. Viņa uzskata, ka labam Zumbas instruktoram nodarbībā ir jārada pozitīva atmosfēra, jābūt smaidīgam un saulainam, kā arī jāpaceļ sanākušo garastāvoklis, pat tad, ja kāds uz nodarbību ieradies pavisam noguris. Instruktoram ar katru dejas nodarbību jāliek apmeklētājiem saprast, ka ikviens var kļūt par dejotājiem, kaut vai uz stundiņu. Viens no Zumbas pamatprincipiem ir kustību atkārtošana, tieši šī iemesla dēļ, šīs nodarbības ir piemērotas jebkuram, arī tiem, kuriem nav iepriekšēja dejas pieredze. Zumbā uzlabojas reakcija, līdzsvars, strādā pilnīgi visi ķermeņa muskuļi, to skaitā arī pats svarīgākais muskulis - sirds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)