Banner 980x90

VID kļūdas dēļ izsūtīti paziņojumi par PVN deklarācijas iesniegšanu arī tiem, kas nav PVN maksātāji

Rīga, 19.febr., LETA. Valsts ieņēmumu dienests (VID) kļūdas dēļ izsūtījis paziņojumus par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) deklarāciju iesniegšanas kārtību arī tiem iedzīvotājiem, kas nav PVN maksātāji, aģentūrai LETA skaidroja VID.

Vēloties laicīgi informēt klientus par PVN 2018.gada deklarācijas iesniegšanas kārtību, kļūdas dēļ šī informācija izsūtīta ne tikai PVN maksātājiem, bet arī personām, kuras tādas nav.

VID atvainojas visiem tiem, kuri nav PVN maksātāji, taču arī saņēmuši ziņu Elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS). "Bažām nav pamata, un, saņemot šādu paziņojumu, nekādai rīcībai nav jāseko," norādīja VID.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)