Banner 980x90

Uzsāk Pirmās ielas būvniecību

Ilustratīvs foto/ Foto: Saulkrasti24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Saulkrasti24.lv

Novembra vidū ir uzsākta Pirmās ielas būvniecība, kas atrodas iepretim Saulkrastu dzelzceļa stacijai, vietā, kur iepriekš tika veikta teritorijas atmežošana, pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informēja Saulkrastu novada pašvaldībā.

Vispirms plānots izbūvēt daļu no ielas, šajā posmā izņemot auglīgo augsni 50cm dziļumā un veidojot grants – šķembu maisījuma ceļa segumu 715 kv.m. platībā.

Atbilstoši iepirkumam, līgums par minēto darbu veikšanu ir noslēgts ar SIA "Buildimpeks" par kopējo summu 19022,54 eiro, bez pievienotās vērtības nodokļa. Būvdarbu izpildes termiņš noteikts līdz 2016.gada 27.maijam.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)