Banner 980x90

Turpinās pieteikšanās jauno uzņēmēju konkursam Ādažu novadā 

Saulkrasti24.lv
Saulkrasti24.lv
Līdz ceturtdienai, 16.jūnijam turpinās jauno uzņēmēju pieteikumu pieņemšana Ādažu novada jauno uzņēmēju atbalsta konkursā, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā. 

Konkurss notiek pirmo gadu un tā mērķis ir veicināt jaunu komersantu darbību Ādažu novadā, sekmējot darbavietu radīšanu, jaunu produktu un pakalpojumu piedāvājumu.

Par konkursa pretendentu var kļūt fiziska persona, kas uzvaras gadījumā reģistrēsies kā saimnieciskās darbības veicējs vai komersants un īstenos projektu Ādažu novadā. Pretendents varēs saņemt līdzfinansējumu, ja pieteikuma izvērtēšanas rezultātā iegūs godalgotu vietu.

Konkursa 1.vietas ieguvējam paredzēts pašvaldības līdzfinansējums 2000 eiro apmērā, 2.un 3.vietas ieguvējiem – 1000 eiro apmērā. Projekts jāīsteno ne vēlāk kā 12 mēnešu laikā pēc līguma noslēgšanas ar domi par līdzfinansējuma piešķiršanu.

Konkursa rīkotājs ir Ādažu novada domes Attīstības un investīciju daļa. Konkursa nolikums, tajā skaitā pieteikuma veidlapa ir pieejama šeit..

Ar konkursa nolikumu arī  klātienē var iepazīties Klientu apkalpošanas centrā 1.stāvā vai Attīstības un investīciju daļā (239.kabinetā), Gaujas ielā 33A, Ādažos, kontaktpersona Inita Henilane, tālr. 67996900, e-pasts:inita.henilane@adazi.lv. 

Konkursa ietvaros ir pieejama sadaļa "Jautājumi un atbildes" , kur ir publicētas atbildes uz pretendentu neskaidrajiem jautājumiem, kas regulāri aktualizēta.

Pieteikums jāiesniedz: vienā eksemplārā, drukātā formātā, pievienojot elektronisko versiju CD vai USB datu nesējā, sākot no nolikuma publicēšanas brīža - personīgi Klientu apkalpošanas centrā vai, nosūtot to pa pastu Ādažu novada domei – Gaujas iela 33A, Ādaži, Ādažu novads, LV-2164.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)