Banner 980x90

Trešdien kļūs nedaudz siltāks

Rīga, 22.janv., LETA. Trešdien Latvijā ar lēnu līdz mērenu dienvidu vēju ieplūdīs nedaudz siltāks gaiss, vienīgi dažviet valsts rietumu daļā, debesīm skaidrojoties, kļūs par kādu grādu vēsāks, prognozē sinoptiķi.

Mākoņi daļēji segs debesis; Vidzemē trešdiena būs mākoņaināka, bet Kurzemē un Zemgalē - saulaināka nekā otrdiena. Vietām mazliet snigs.

Gaisa temperatūra naktī un no rīta valsts lielākajā daļā būs -5..-15 grādu robežās. Dienā gaiss iesils līdz 0..-7 grādiem.

Rīgā trešdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez būtiskiem nokrišņiem. Pūšot lēnam līdz mērenam dienvidu vējam, gaisa temperatūra būs -4..-7 grādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)