Banner 980x90

Starp Saulkrastu novadā sprādzienā bojāgājušiem ir arī viens nepilngadīgais

Rīga, 6.okt., LETA. Vakar dzīvojamās mājas sprādzienā Saulkrastu novadā, dārzkopības kooperatīva "VEF-Biķernieki" teritorijā, gājis bojā arī viens nepilngadīgais, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Jau ziņots, ka vakar kādā dzīvojamā mājā noticis sprādziens un nelaimē gājuši bojā pieci cilvēki.

Ugunsdzēsēji izsaukumu saņēmusi plkst.20.32, jo bija notikusi eksplozija dzīvojamajā mājā un rezultātā pati ēka bija sagruvusi.

Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, pēc eksplozijas bija izcēlies pamatīgs ugunsgrēks un nekavējoties tika sākta cilvēka meklēšana un glābšana. Tomēr nakts laikā glābēji zem gruvešiem atrada piecus bojāgājušus cilvēkus.

Tāpat ugunsgrēka laikā bija aizdomas, ka ir darīšana ar sprādzienbīstamiem priekšmetiem, tāpēc tika piesaistīti speciālisti no Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)