Banner 980x90

SIA "Sky Dream Clinic". Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Zobu implanti ir titāna skrūves, ko ieskrūvē žokļa kaulā un aizvieto  zaudētā zoba sakni. Implants atkārto dabiskā zoba saknes formu.

Zobu implanti

Zobu implanti ir titāna skrūves, ko ieskrūvē žokļa kaulā un aizvieto  zaudētā zoba sakni. Implants atkārto dabiskā zoba saknes formu.

Zobu implanti ir optimālākā metode dabīgo zobu aizstāšanai, jo tā risina problēmu nevis uz laiku, bet pilnībā. Zobu implanti ir ieteicami gadījumā, ja ir zobu trūkums, tie kustas vai izkrīt, ir sagrauts zobu tilts, rodas diskomforts noņemamo protēžu valkāšanas laikā, nav iespējams uzstādīt noņemamas protēzes, ir ielaista parodontīta forma vai iestājusies kaulaudu atrofija, kā arī visas sekas, kas ar to saistītas, piemēram sakodiena traucējumi, runas defekti.

Zobu implanti, saudzīgas kopšanas gadījumā, kalpos praktiski visu dzīvi. Tie, atšķirībā no citiem protēžu veidiem, neskar un netraumē pacienta dabiskos zobus. Implanti ir kā parasti zobi, kuriem nepieciešama tāda pati kopšana kā dabīgajiem zobiem. Tie nav pakļauti baktēriju un citu mikroorganismu izraisītiem bojājumiem.

Implantācija ļauj nomainīt gan vienu zobu, gan arī visu žokli, turklāt uz implantiem var uzstādīt gan noņemamas protēzes, gan arī pastāvīgas.
Implantu ieaugšanas process ilgst ne mazāk par 3 mēnešiem. Pēc tam, kad implanti ir iedzīvojušies kaulaudos, uz tiem tiek uzlikts abatments, bet virsū – zoba kronītis vai protēze – un zobs ir atjaunots.

Zobu implantu ievietošana ir vairāku soļu process – vispirms pacients dodas pie ārsta uz konsultāciju un tiek noteikta diagnoze. Tam seko pati implantācijas procedūra, pēc kuras notiek dzīšanas process un visbeidzot – protezēšana. Pēc zobu implanta ievietošanas nepieciešama tā regulāra uzraudzība un pārbaudes.

Lasiet vairāk: http://www.zoburestauracija.lv

Bērnu zobārsts

Bērnu zobārsts rūpējas par bērnu (līdz 12 gadu vecumam) zobu un mutes dobuma veselību. Ārsts veic zobu pulēšanu, piena zobu ārstēšanu un ekstrakciju, pulpas amputāciju, plombēšanu, kā arī mutes dobuma higiēnu.

Bērnu zobārsts nodrošina to, lai bērnam nebūtu bail un būtu interesanti, izmantojot daudzpusīgu izklaidējošu pasākumu sistēmu, kas ļaus mazulim aizmirst par to, ka viņš atrodas klīnikā. Tajā ietilpst jautrs telpu noformējums, bērnu zobārsts zobu fejas tēlā, daudzkrāsainas plombas, dāvanas, kas tiek pasniegtas par drosmi, multfilmas un daudzi citi patīkami pārsteigumi.

Bērni bieži vien atsakās apmeklēt zobārstu, pamatojot to ar nevēlēšanos ciest sāpes. Bērnu zobārsts piedāvā veikt zobu atsāpināšanu ar medicīnisko gāzi "Entonox". Bērnu stomatoloģijā šāds pakalpojums ir vēlams – tas minimizē nepatīkamos iespaidus. Ir iespēja izvēlēties gāzes "garšu" – zemeņu vai kokakolas.

Bērnu zobārsts uzsver, ka piena zobi ir "viltīgi", jo saslimšanas process ātri progresē un reizēm ir grūti pamanāms, tādēļ ārsts ir jāapmeklē savlaicīgi un regulāri. Visbiežāk sastopamās problēmas ir stomatīts, nepareizs sakodiens un kariess.

Lasiet vairāk: http://skydream.lv/lv/bernu-stomatologija

Zobu balināšana

Zobu balināšana ar lāzeru ir profesionāla estētiska procedūra, kas tiek izmantota, lai atjaunotu zobu emaljas baltumu zobu krāsas izmaiņu gadījumos. Zobu balināšana ar lāzeru nemaina mutes dobuma pH, nebojā zobu emalju un dentīnu, kā arī agrāk ievietotās plombas.

Izmantojot balināšanu ar lāzeru, zobi kļūst gaišāki vidēji par 5-8 un vairāk toņiem, bet rezultāts saglabājas līdz 5 gadiem.

Zobu balināšana var tikt veikta, ja ir novērojamas zobu vecuma izmaiņas, parādījušies tumši plankumi.

Pirms zobu balināšanas procedūras ar lāzeru stomatologs sniedz konsultāciju, tiek veikta profesionāla mutes dobuma higiēna un kariesa ārstēšana. Pēc zobu balināšanas ar lāzeru procedūras beigām tiek pārbaudīta un salīdzināta emaljas krāsa, nepieciešamības gadījumā tiek veiktas izlases aplikācijas atsevišķiem zobiem vai ierobežotām virsmām, lai izlīdzinātu toni. Procedūra ilgst aptuveni 30-40 minūtes.

Divas diennaktis pēc zobu balināšanas ar lāzeru procedūras ieteicams atturēties vai ierobežot krāsojošas pārtikas lietošanu – melno tēju, kafiju, sarkanvīnu, šokolādi u.c., kā arī nesmēķēt. Zobu balināšanas procedūras laikā sasniegtā rezultāta saglabāšanās ilgums ir atkarīgs no sekojošās mutes dobuma higiēnas ievērošanas – gan personīgās, gan arī profesionālās.

Lasiet vairāk: http://skydream.lv/lv/musu-pakalpojumi/dental-clinic

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)