Banner 980x90

SIA "Cimparimpa" – ar mīlestību radītas lietas no koka

Apsveikumi kāzām var būt oriģināla un personiska dāvana. Kāzas ir vieni no sirsnīgākajiem un neaizmirstamākajiem svētkiem, un interesanti apsveikumi kāzām spēs saglabāt pozitīvās atmiņas vēl ilgi.

Apsveikumi kāzām

Apsveikumi kāzām var būt oriģināla un personiska dāvana. Kāzas ir vieni no sirsnīgākajiem un neaizmirstamākajiem svētkiem, un interesanti apsveikumi kāzām spēs saglabāt pozitīvās atmiņas vēl ilgi.

SIA "Cimparimpa" piedāvā ar mīlestību un rūpību radītas lietas no koka, kas noderēs dzīves zīmīgāko brīžu iemūžināšanai. Skaisti un personalizēti apsveikumi kāzām ir iespējami visdažādākajās variācijās, turklāt rūpīgais gravējums uz koka izskatās īpaši eleganti.

Apsveikumi kāzām ir iespējami gan ar dažāda veida zīmējumiem, gan novēlējumiem – klientam ir iespēja tos arī personalizēt ar  saņēmēja vai dāvinātāja vārdu un datumu.

SIA "Cimparimpa" rādītie apsveikumi kāzām ir īsts roku darbs. No koka izgatavots apsveikums ir ne tikai praktiska un izturīga, bet arī oriģināla un īpaša dāvana.

Lasiet vairāk: http://www.cimparimpa.lv/veikals/

Viesu grāmata

Viesu grāmata ir lieliska vieta, kur viesi var izteikt dažādus vēlējumus vai dalīties kādā kopīgā atmiņā, atstājot savu parakstu. Tā ir iespēja vienuviet saglabāt patīkamas atmiņas, kuras var pārlasīt un pārskatīt ikvienā sev vēlamajā brīdī. 

Viesu grāmata plaši tiek izmantota kāzās un jubilejās. Pēc svētkiem paliek vairs tikai atmiņas, tādēļ viesu grāmata var kļūt par bagātīgu vērtību daudzu gadu garumā.

SIA "Cimparimpa" piedāvā dažāda veida viesu grāmatas koka vākos. Tās ir dažādu izmēru – gan lielākas, gan mazākas. Viesu grāmata var būt pielāgota ikviena klienta vēlmēm – tās vāks tiek personalizēts ar individuālu gravējumu. Klients var izvēlēties lapu skaitu un to krāsu, kā arī dekoratīvās joslas krāsu, gravējuma tekstu un burtu fontu. Rezultātā tiek radīta īpaša, individuāla  un oriģināla viesu grāmata.

Lasiet vairāk: http://www.cimparimpa.lv/veikals/params/category/106761/

Fotoalbumi

Fotoalbumi sniedz iespēju sakopot vienuviet sev tuvas un mīļas fotogrāfijas. Tā ir taustāma vērtība, tādēļ fotoalbumi ir populāra un pieprasīta izvēle arī šajā digitālajā laikmetā.

Ģimenes fotosesija, vasaras piedzīvojumi, kāzas, svētki un citi zīmīgi notikumi – to visu iespējams pasniegt skaistā un īpašā veidā. Oriģināli fotoalbumi koka vākos tiek piedāvāti SIA "Cimparimpa". Tie ir dažādu izmēru un veidu, ļaujot katram klientam pielāgot tos savām vēlmēm.

Fotoalbumi tiek izgatavoti pēc klienta izvēlētajiem elementiem, piemēram, gravējamais teksts, burtu fonts, krāsa. Par papildu samaksu ir iespējams iegravēt arī savu zīmējumu vai logo. 

Fotoalbumi tiek izgatavoti 5 – 7 darba dienu laikā, par papildu nosacījumiem iespējama izgatavošana arī 3 darba dienu laikā. SIA "Cimparimpa" produkciju iespējams pasūtīt un saņemt gan Latvijā, gan arī citās valstīs.

Lasiet vairāk: http://www.cimparimpa.lv/veikals/params/category/106815/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)