Banner 980x90

Saulkrastu novadā nakti mežā pavadījušā Rūdolfa vecāki pateicas par sniegto atbalstu

Foto: Twitter.com/ @linda_elza
Foto: Twitter.com/ @linda_elza
Saulkrastu novadā nakti mežā pavadījušā nepilnus trīs gadus vecā Rūdolfa vecāki pateicas cilvēkiem par sniegto atbalstu.

Pirmdien, 1.augustā, izplatītājā vēstulē viņi pateicas visiem, kas bija ar kopā ar viņiem gan sirdī, gan lūgšanās, gan esot līdzās. Viņi pateicas tiem, kuri organizēja meklēšanu, kuri piedalījās meklēšanā, kuri atbalstīja, vārīja tēju un gatavojot sviestmaizes pārgurušajiem meklētājiem.

Viņi atzīst, ka neviens paldies nespēj atlīdzināt tās pūles un atbalstu, ko cilvēki sniedza. Rūdolfa vecāki atzīst, ka šobrīd ir ļoti pateicīgi, laimīgi un priecīgi.

Pie Rūdolfa esot palikušas kāda karavīra vilnas zeķes, kuras karavīrs uzvilka bērnam kājās pēc atrašanas. Rūdolfs gribot tās atdot atpakaļ, taču ja tas neizdosies, tas tās tiks glabātas par mīļu un laimīgu atmiņu, uzsver izglābtā bērna vecāki.

LETA jau ziņoja, ka divus gadus un astoņus mēnešus vecais Rūdolfs pazuda ceturtdien vakarā no kādas dārza mājas teritorijas Saulkrastos, dārzkopības kooperatīvā "VEF-Biķernieki".

Zēna meklēšanā iesaistījās gan policija, gan armija un zemessargi, gan arī simtiem brīvprātīgo - atrašanas brīdī Rūdolfu meklēja ap 700 cilvēku.

Piektdien ap plkst.12 bērns tika atrasts aptuveni pusotra kilometra attālumā no pazušanas vietas. Kad Rūdolfu atrada Nacionālo bruņoto spēku karavīrs, puisēns sēdēja mežā zem koka un raudāja.

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārsti zēnam būtiskas veselības problēmas nekonstatēja un atlaida mājās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)