Banner 980x90

Saulkrastu novada jaunieši piedalās diskusijā

Publicitātes foto/ Foto: Saulkrasti.lv
Publicitātes foto/ Foto: Saulkrasti.lv
Otrdien, 24.maijā notika Saulkrastu novada aktīvo un darboties gribošo jauniešu tikšanās, lai kopīgā diskusijā pārrunātu aktuālos jautājumus, kas skar jauniešu aktivitātes un spēju iesaistīties novada sabiedriskās dzīves veidošanā, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Saulkrastu novada pašvaldībā. 

Atsaucoties domes priekšsēdētāja vietnieka Normunda Līča aicinājumam, uz tikšanos bija ieradušies Saulkrastu un Zvejniekciema vidusskolu skolēni, kā arī tie, kas dzīvo novadā, bet mācās Rīgā, un mācības beigušie jaunieši. Uz tikšanos uzaicināts Latvijas Jaunatnes padomes prezidents Emīls Anškens, kurš vadīja diskusiju.

Tikšanās mērķis bija apzināt jauniešu idejas un vajadzības, kuras būtu nepieciešams ņemt vērā, veidojot interesantas un aizraujošas, īpaši jauniešu auditorijai domātas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī mudināt jauniešus aktīvāk iesaistīties ne vien Saulkrastu novada jaunatnes stratēģijas izstrādē, bet arī ikdienas dzīves organizēšanā.

Vairāk nekā divas stundas strādājot darba grupās, kā aktualitātes izvirzījās jautājumi par sadarbību starp Saulkrastu un Zvejniekciema jauniešiem, kopīgiem erudīcijas konkursiem, diskusiju un projektu plānošanas pasākumiem. Tāpat aktuāli ir jautājumi par sporta un izklaides pasākumiem tieši jauniešu auditorijai, novada labiekārtojuma trūkums, kā arī virkne citi jautājumi.

Nākamā tikšanās notiks 7.jūnijā, uz kuru aicināti visi, kas vēlas aktīvi ar idejām un savām aktivitātēm iesaistīties kopīgā darbā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)