Banner 980x90

Saulkrastiem vētras nodarītie zaudējumi lēšami 70 000 eiro apmērā

Valmiera, 17.aug., LETA. Saulkrastu novadā vētra ir radījusi zaudējumus aptuveni 70 000 eiro apmērā, aģentūrai LETA pavēstīja pašvaldības izpilddirektors Andrejs Arnis.

Kad zaudējumu apmēri tiks precizēti, pašvaldība vērsīsies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM).

Pati pašvaldība no šīs summas segs 30%, tātad aptuveni 21 000 eiro.

Kā ziņots, VARAM parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts komentēja, ka ministrija ir gatava kompensēt pašvaldībām radušos zaudējumus, ko tās nespētu novērst pašu spēkiem.

Jau ziņots, ka Saulkrastos visā pilsētā sestdien negaisa laikā sagāzts liels daudzums koku, bet cilvēki nav cietuši, aģentūrai LETA pastāstīja Saulkrastu pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Guntis Vinteris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)