Banner 980x90

Rīgas reģionā uz ceļiem iespējams apledojums; Autovadītājiem jābūt uzmanīgiem

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
VAS "Latvijas Valsts ceļi" aicina vadītājus 27.aprīļa rītā būt uzmanīgiem, jo saskaņā ar meteorologu prognozēm ir gaidāmi mainīgi laika apstākļi - daudzviet valstī ir lijis, nakts otrajā pusē lietus ir mitējies, bet kļūstot vēsākam ir iespējama apledojuma veidošanās, īpaši uzmanīgiem jābūt, braucot pār tiltiem.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļa un Satiksmes informācijas centrs, lielākā iespējamība uz apledojuma veidošanos trešdienas rītā ir Kurzemē, Zemgalē un Rīgas apkārtnē.

Īpaši piesardzīgiem jābūt tiem autovadītājiem, kas jau ir nomainījuši ziemas riepas – laika apstākļi ir vairāk raksturīgi agram pavasarim. Ja konstatējat, ka ceļš ir apledojis, svarīgi ir palielināt distanci līdz priekšā esošiem transporta līdzekļiem un būt īpaši modriem.

Aicinām autovadītājus informēt VAS "Latvijas valsts ceļi" par apgrūtinātajiem braukšanas apstākļiem pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī uzņēmuma kontos sociālajos tīklos Twitter un Facebook. Informācija tiek operatīvi nodota ceļu uzturētājiem, lai nepieciešamības gadījumā tie nodrošinātu ceļu kaisīšanu.

Lai arī LVC un LAU darbinieki regulāri apseko ceļus, tomēr visbiežāk tieši autovadītāji ir tie kas pirmie saskaras ar izmaiņām uz ceļa virsmas, tāpēc ir svarīgi šo informāciju nodot atbildīgajiem dienestiem, kuri nodrošina ceļu uzturēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)