Banner 980x90

Reizniece-Ozola kļuvusi par Latvijas Zemnieku savienības biedru

Rīga, 18.dec., LETA. Finanšu ministre, Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola (ZZS) uzņemta par biedri Latvijas Zemnieku savienībā (LZS), aģentūru LETA informēja ministres padomnieks Arno Pjatkins.

Reizniece-Ozola (ZZS) pēc vēlēšanām uzrakstīja iesniegumu par izstāšanos no Ventspils mēra Aivara Lemberga vadītās partijas "Latvijai un Ventspilij", lai varētu iestāties LZS.

Līdz ar izstāšanos no "Latvijai un Ventspilij" politiķe atbrīvota no valdes locekles amata šajā partijā, liecina "Latvijas Vēstnesī" publicētā informācija.

Reiznieces-Ozolas vietā "Latvijai un Ventspilij" valdē iecelts Dainis Kūla.

Kā ziņots, Reizniece-Ozola iepriekš aģentūrai LETA pauda, ka LZS ir politiķes pārliecībai tuvākā partija, turklāt tā ir ar bagātu vēsturi un plašu pārstāvniecību. Politiķe saskata iespēju šo partiju pārveidot par modernu un dinamisku politisko spēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)