Banner 980x90

Pasākumos nedēļas garumā Vidzemē aicinās saskatīt inovāciju potenciālu

Rīga, 29.janv., LETA. No 25.februāra līdz 1.martam Vidzemē pirmo reizi norisināsies "Vidzemes Inovāciju nedēļa 2019", kuras laikā norisināsies virkne pasākumu, rosinot esošos un topošos uzņēmējus, darbiniekus, vadītājus saskatīt inovāciju potenciālu savā ikdienā, aģentūru LETA informēja Vidzemes plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību vadītāja Anita Āboliņa.

Piecu dienu laikā visā Vidzemē tiks organizēti semināri un darbnīcas, skolēniem durvis vērs vairāki uzņēmumi, savukārt uzņēmējiem tiks piedāvāta iespēja viesoties zinātnisko institūtu pētniecības laboratorijās Rīgā, kā arī iepazīties ar reģionālo izglītības iestāžu un citu pētniecības institūciju piedāvājumu inovāciju radīšanai un izpētei. Tiks izsludināti arī grantu konkursi vairākās Vidzemes pašvaldībās uzņēmējdarbības sākšanai un attīstībai.

Tāpat Valmierā tiks organizēta divu dienu konference, kurā piedalīsies gan pašmāju eksperti, gan arī inovāciju attīstītāji no vairākām Eiropas valstīm. Savās zināšanās un novērojumos dalīsies gan akadēmiķi un pētnieki, gan arī praktiķi, kuru ikdienas darbs cieši saistīts ar inovācijām, pašiem tās ikdienā attīstot, vai arī palīdzot to darīt citiem, tai skaitā, strādājot pie valsts un pašvaldību atbalsta sistēmas izveides. Konferenci īpaši aicināti apmeklēt uzņēmēji un šajā jomā strādājošie publiskās pārvaldes speciālisti.

Tāpat konferences dalībnieki varēs apmeklēt Vidzemes inovāciju izstādi, iepazīstoties ar daļu no Vidzemē tapušajām inovācijām, kuru radīšana uzņēmumiem nesusi izaugsmi un spēju konkurēt gan tepat Latvijā, gan pasaulē.

Dalība visos pasākumos ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)