Banner 980x90

Pārdomāta un īpaša Ziemassvētku dāvana vīrietim

Mums, sievietēm, apkārt ir daudz īpašu un brīnišķīgu vīriešu, kurus mīlam un vēlamies sveikt arī gaidāmajos Ziemassvētkos. Tie ir mūsu vīri, mīļotie, draugi, brāļi, tēti, vectēvi. Ikviens no viņiem ir pelnījis zem eglītes ieraudzīt īpašu dāvanu, kas patiešām viņus iepriecina. Kādas tad dāvanas šogad izvēlēties priekš saviem īpašajiem un neaizvietojamajiem vīriešiem? Lūk, dažas idejas, ko piedāvā dāvanu interneta veikals "Lieliska Dāvana".

Dāvanas adrenalīna pilniem piedzīvojumiem
Vīrieši parasti ir diezgan azartiski. Viņiem patīk izbaudīt asas izjūtas un adrenalīnu. Dāvanas, kas sniegs šādas sajūtas, noteikti patiks vīram, brālim un arī draugiem, kurus gribat sumināt Ziemassvētkos. Piemēram, ikviena vīrieša sapņa piepildījums noteikti būs brauciens ar kādu sporta auto Biķernieku trasē. Tur iespējams izbraukt gan ar Ferrari, gan Lamborghini, esot stūrmaņa vai vadītāja vietā. Ātrumu un adrenalīnu varēs izbaudīt arī, izbraucot ar ziemas kartingu sporta kompleksā "333". Ziemas sezonā noderīga Ziemassvētku dāvana vīrietim būs arī nodarbības Drošas braukšanas skolā. Neskatoties uz pieredzi, vienmēr nāks par labu atkārtot, kā droši vadīt auto apgrūtinātos braukšanas apstākļos.

Dāvanas relaksējošai un patīkamai atpūtai
Ja vajadzīga Ziemassvētku dāvana vīrietim, kurš novērtē komfortu un labu atpūtu, tad varat izvēlēties kaut ko no SPA centru un viesnīcu pakalpojumiem vai vīriešu skaistumkopšanas pakalpojumu klāsta. Varat uzdāvināt tētim, vīram vai brālim Barber Shop apmeklējumu, kur varēs tikt pie skaista matu griezuma un bārdas aprūpes, ja tāda ir. Tāpat ikvienam vīrietim par labu noteikti nāks kārtīga masāža, kas ļaus atbrīvoties no saspringuma, stresa, mazinās muskuļu sāpes. Ūdens atpūtas centrā kungi varēs netraucēti atpūsties, relaksētes un izbaudīt dažādas pirtis.

Dāvanas gastronomiskai baudai
Ziemassvētku dāvana vīrietim, kurš mīl labi un gardi paēst, var būt arī kaut kas no gastronomiskajām baudām un ar tām saistītiem pakalpojumiem. Varat uzdāvināt iespēju apmeklēt kādu labu krodziņu vai restorānu, kura virtuve viņam noteikti jāpamēģina. Laba izvēle būs arī speciālās degustācijas un tematisko ēdienu vakari. Bet varbūt īstā izvēle būs alus vai vīna degustācija zinošu speciālistu vadībā. 

Dāvanas aktīvai atpūtai
Ja vajadzīga Ziemassvētku dāvana vīrietim, kurš mīl savu ikdienu un brīvo laiku pavadīt aktīvi, tad arī šādas dāvanas varat atrast "Lieliska Dāvana" interneta veikalā. Piemēram, varat uzdāvināt apmācības loka šaušanā vai klinšu kāpšanā. Varat uzdāvināt abonementu baseina apmeklēšanai vai sniega prieku baudīšanu uz kāda no Latvijas kalniem. Vai arī uzdāvināt abonementu sporta klubā. Varbūt viņam patiks iespēja apmeklēt kvesta jeb izlaušanās istabu, kas vairāk būs treniņš un izaicinājums tieši intelektam un atjautībai.

Šīs un citas jaukas un noderīgas Ziemassvētku dāvanas vīrietim varat iegādāties interneta veikalā: https://www.lieliskadavana.lv/ziemassvetku-davanas/ziemassvetku-davanas-virietim.

Pirkums būs noformēts dāvanu kartes veidā un izmantojams saņēmējam ērtā laikā. Dāvanu sagādei nevajadzēs doties uz lielveikaliem, kas ir lieliska iespēja izvairīties no svētku laika iepirkšanās trakuma. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)