Banner 980x90

Par piektdaļu krities pludmaļu labiekārtotāja "Fiberglass" apgrozījums

Rīga, 3.apr., LETA. 2018.gadā par 18% jeb par teju piektdaļu krities SIA "Fiberglass", kas tostarp veicis arī vairāku pludmaļu labiekārtošanu, apgrozījums, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma apgrozījums pagājušajā gadā bijis 473 227 eiro, bet vēl pirms gada tas sasniedzis 579 183 eiro. Uzņēmuma vadība skaidro, ka apgrozījuma kritums saistīts ar pasūtītāju maksātspējas samazināšanos.

Savukārt peļņa palikusi līdzīgā līmenī, pērn sasniedzot 2369 eiro. Peļņa tiks novirzīta uzņēmuma attīstībai.

"Fiberglass", kas pieder Edvīnam Guršponam, Valdim Ķuzim un Raitim Jirgenam, nodarbojas ar mēbeļu ražošanu un māju būvniecību. Taču informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka Carnikavā reģistrētais uzņēmums piegādājis pludmaļu labiekārtošanas elementus Saulkrastu novada un Jūrmalas pašvaldībai. Tāpat uzņēmums atzīts par uzvarētāju citos Jūrmalas, kā arī Ceļu satiksmes drošības direkcijas, Ādažu novada pašvaldības un citu pasūtītāju iepirkumos.

Uzņēmums pagājušajā gadā nodarbinājis 17 cilvēkus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)