Banner 980x90

Notiks "Eco Baltia vides" organizētās foto orientēšanās sacensības "Stikla skrējiens"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Nākamajā nedēļas nogalē notiks atkritumu apsaimniekotājas SIA "Eco Baltia vide" un AS "Latvijas Zaļais punkts" organizētās un veikalu "Rimi" un sulu ražotāju "Cido" atbalstītās foto orientēšanās sacensības "Stikla skrējiens", informē "Eco Baltia vides" pārstāvji.

Sacensībās ir aicināts piedalīties ikviens - ģimenes, bērni un jaunieši, kā arī darba kolēģi. Skrējiena laikā tā dalībniekiem būs iespēja uzzināt stikla šķirošanas konteineru atrašanās vietas.

Skrējiena dalības maksa ir stikla pudele vai burka no katra komandas dalībnieka, kas būs jāiemet stikla šķirošanas konteinerā pie reģistrēšanās punkta.

"Stikla skrējiena" noteikumi paredz, ka dalībniekiem divu stundu laikā ir jānofotografējas vismaz pie desmit kontrolpunktiem - stikla šķirošanas konteineriem. Distanci drīkst veikt, skrienot vai braucot ar velosipēdu.

Galvenā balva - dāvanu karte 100 eiro vērtībā no "Rimi" tiks izlozēta starp komandām, kas būs izpildījušas "Stikla skrējiena" noteikumus. Savukārt komanda, kura būs atnesusi visvairāk pudeļu un burku, saņems dāvanu grozu no "Rimi" 50 eiro vērtībā, kā arī atraktīvākā komanda saņems speciālbalvu no "Eco Baltia vides" 50 eiro vērtībā.

Uzņēmuma "Latvijas Zaļais punkts" direktors Kaspars Zakulis skaidro, ka "Latvijas Zaļais punkts" kopā ar SIA "Rimi Latvia" ir apvienojušies zem viena saukļa - "Mēs šķirojam. Pievienojies mums!". "Ar šīm foto orientēšanās sacensībām turpinām pavasarī sākto stikla šķirošanas akciju, ko kopumā veiksim piecpadsmit Latvijas pilsētās."

Bet "Rimi" pārstāve Inga Bite norāda, ka "Rimi Latvia" aicina iedzīvotājus šķirot atkritumus un "domāt zaļi" ne tikai "Stikla skrējienā", bet arī ikdienā, piemēram, nākot uz "Rimi" ar savu auduma maisiņu vai izvēlēties kādu no veikalos piedāvātajiem pārstrādāto materiālu iepakojumiem.

"Stikla skrējiens" notiks sestdien, 28.maijā, Ādažos un Salaspilī, kā arī svētdien, 29.maijā, Mārupes novada Jaunmārupē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)