Banner 980x90

Nedēļas beigās stāsies spēkā izmaiņas vairākos Vidzemes reģiona autobusu maršrutos

Rīga, 14.janv., LETA. No piektdienas, 18.janvāra, būs izmaiņas maršruta Nr.7732 Rīga-Skujene-Jaunpiebalga, Nr.7734 Rīga-Bērzkrogs-Inešu, Nr.7730 Rīga-Cēsis un Nr.7179 Rīga-Kursīši-Saulkrasti autobusu kustības sarakstos, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Lilita Pelčere.

Viņa norādīja, ka saistībā ar dažādu maršrutu reisu dublēšanos piektdienās posmā Jaunpiebalga-Vecpiebalga, maršruta Nr.7732 Rīga-Skujene-Jaunpiebalga autobuss, kas no pieturvietas "Jaunpiebalga" izbrauc plkst.6, pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās. Turpmāk reiss tiks sākts plkst.7.30 pieturvietā "Vecpiebalga". Tādējādi tiks slēgts arī maršruta Nr.7734 Rīga-Bērzkrogs-Ineši reiss, kas pieturvietā "Ineši" tiek sākts piektdienās plkst.7.10. Papildus tam tiks atklāts jauns reiss maršrutā Nr.7730 Rīga-Cēsis - autobuss no Cēsu autoostas izbrauks plkst.9.30.

Ņemot vērā, ka sastrēgumu dēļ rīta stundās autobusu vadītāji nespēj iekļauties reisa izpildei noteiktajā laikā, turpmāk maršruta Nr.7179 Rīga-Kursīši-Saulkrasti autobusam, kas no pieturvietas Saulkrastu stacija izbrauc plkst.6.30, mainīsies apstāšanās laiks pieturvietās un Rīgas starptautiskajā autoostā tas pienāks plkst.8.50 nevis plkst.8.30 kā līdz šim.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)