Banner 980x90

Medicīnas preču tirgotājs "Forans" pērn kāpinājis apgrozījumu par 19%

Medicīnas preču vairumtirgotāja SIA "Forans" apgrozījums pērn bija 7 396 760 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Tas ir par 19% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 6 251 242 eiro. Savukārt uzņēmuma peļņa augusi par 16% - no 186 134 eiro 2012.gadā līdz 216 952 eiro 2013.gadā.

Vadības ziņojumā norādīts, ka "Forana" darbības veids ir pārsienamo materiālu, higiēnas preču un palīglīdzekļu vairumtirdzniecība. Pērn tika paplašināta uzņēmuma "Forans" klientu bāze Igaunijā, kur Latvijas un Igaunijas kopuzņēmums AS "Forans Eesti" noslēdza vairākus sadarbības līgumus ar farmaceitiskajiem uzņēmumiem.

Ziņojumā atzīmēts, ka turpmāk plānots paplašināt piegādājamās produkcijas klāstu ar zīmolu "Medrull" un "Avanti Medical" produktiem. Savu preču realizācijai "Forans" paredz maksimāli izmantot Latvijas tirgus nišas, kā arī meklēt jaunas realizācijas tirgus iespējas ārzemēs.

Uzņēmums gatavojas paplašināt sadarbību ar aizvien jauniem preču piegādātājiem, tādējādi dažādojot piegādājamo preču klāstu un kļūstot vēl pievilcīgākam klientu skatījumā. Tāpat plānots turpināt sadarbību ar ārvalstu farmaceitiskajiem uzņēmumiem.

SIA "Forans" dibināta 1998.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 309 653 eiro. "Forana" īpašnieki ir Sergejs Jegorenkovs - 50% un Aleksejs Kozlovs - 50%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)