Banner 980x90

"Maiznīcas flora" apgrozījums pērn audzis par 2,7%

Rīga, 14.jūl., LETA. Krimuldas novada uzņēmums SIA "Maiznīca flora" pagājušajā gadā strādāja ar 2,632 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 6,8% - līdz 206 106 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka maiznīcas apgrozījums 2016.gadā pieauga, pateicoties jaunai produkcijai. Savukārt "Maiznīca flora" peļņas pieaugumu galvenokārt nodrošināja apgrozījuma kāpums un mazāks uzņēmuma ienākuma nodoklis.

"Maiznīca flora" vadība norāda, ka 2017.gadā kompānija plāno sākt paplašināt telpas, piesaistot Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzekļus. Tāpat kompānija plāno izveidot jaunus produktus, kurus piedāvāt gan vietējā tirgū, gan eksportā, lai palielinātu pārdošanas apmērus.

2015.gadā "Maiznīca flora" strādāja ar 2,563 miljonu eiro apgrozījumu un 193 059 eiro peļņu.

Uzņēmums "Maiznīca flora" ir reģistrēts 1995.gadā un nodarbojas ar maizes un konditorejas izstrādājumu ražošanu un to pārdošanu. Pēc "Firmas.lv" datiem, uzņēmuma vienīgais īpašnieks un arī valdes loceklis ir Juris Zilgalvis. Kompānijas pamatkapitāls ir 88 892 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)