Banner 980x90

Logunams.lv pakešu logi – atšķirīgām vajadzībām atšķirīgs piedāvājums!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Logunams.lv ir logu tirdzniecības un servisa kompānija, kas savus pakalpojumus piedāvā jau no 1999. gada. Gandrīz 20 gadu laikā uzkrātā pieredze Logunams.lv meistariem ir ļāvusi izzināt un izprast klientu vēlmes, iespējas un vajadzības, lai nodrošinātu ne tikai vislabāko servisu un preču klāstu, bet arī saprotamu informāciju, kas atvieglo lēmumu pieņemšanas procesu un garantē, ka tiks izdarīta vispareizākā izvēle. 
Klientu ērtības labad Logunams.lv savu plastmasas logu piedāvājumu klāstu ir sadalījis trīs kategorijās, kas ietaupīs jūsu laiku un palīdzēs atrast pareizo risinājumu. Neatkarīgi no tā, vai savus logus atradīsiet kategorijā "Ekonom", "Standart" vai "Premium", Logunams.lv garantē nemainīgi augstu materiālu un servisa kvalitāti, jo ikviens klients te ir īpašs un viņa vajadzības tiek novērtētas. 

Nav jēgas ieguldīt milzu naudu, lai uzstādītu logus ar  vismodernāko siltuma un skaņas izolāciju telpās, kur patiesībā jūs nemaz tik bieži neuzturaties, vai arī vietās, kur problēmas ar skaņu un siltumu nav nemaz tik dramatiskas. Šādiem gadījumiem ir paredzēta pakešu logu kategorija "Ekonom" – tie ir vienkārši labi un kvalitatīvi logi, kas paredzēti uzstādīšanai visos tipveida dzīvokļos, daudzstāvu namu kāpņutelpās, vasarnīcās, kā arī citās līdzīga tipa ēkās. Šiem logiem ir paredzētas standarta selektīvās stikla paketes, taču nepieciešamības gadījumā iespējams uzstādīt arī trīskāršās stikla paketes ar paaugstinātu siltumnoturību.

Privātmājām, biroju ēkām, dzīvokļiem, veikaliem, kā arī citām ēkām, kur prasības pēc siltuma un skaņas izolācijas ir ļoti augstas, piemērotākie būs "Standart" klases plastmasas logi. Tieši šīs kategorijas logi ir Logunams.lv pārdotākais produkts, jo tiem ir augsta kvalitāte un lielas variācijas iespējas gan formas, gan krāsu, gan konfigurāciju ziņā. 

Ekskluzīvām mājām un dzīvokļiem, protams, nepieciešami arī ekskluzīvi augstākās klases logi. Tādi logi atrodami kategorijā "Premium", kas nodrošina ne tikai minimālo siltuma zudumu un maksimālo skaņas izolāciju, bet ir arī pielāgojami visdažādākā veida nestandarta risinājumiem. Plašo krāsu paleti un vairāk nekā 40 dažāda veida elegantās un modernās formas novērtēs pat visizsmalcinātākie dizaina gardēži.

"Ekonom", "Standart" vai "Premium" kateogrijas logi – izvēle ir jūsu rokās, taču šaubu gadījumā droši vaicājiet pēc padoma pieredzes bagātajiem Logunams.lv meistariem. Tieši viņi palīdzēs jums izvērtēt prioritātes un atrast izdevīgāko risinājumu, garantējot arī labākos montāžas pakalpojumus un pilna klāsta servisu no konsultācijas līdz uzstādīšanai. Ir vērts uzticēties Logunams.lv gadu gaitā uzkrātajai pieredzei!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)