Banner 980x90

Lielākais laimests Latvijā, turpina meklēt pazudušo sievieti, automašīnu sadursme Rīgā 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ceturtdien, 1.decembrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Turpinās pazudušās Baibas Purmales meklēšana; ceļmalā atrastas viņas mantas

Trešdien, 30.novembrī, notika Valsts policijas un Zemessardzes rīkotais, 27.novembrī pazudušās, 61 gadus vecās, Baibas Purmales, meklēšanas pasākums. Meklēšanas pasākums notika 140 km attālumā no Rīgas. Lielākoties, piedalījā pazudušās Baibas Purmales radinieki, draugi un paziņas. Pēc pazudušās sievietes dēla teiktā, cilvēki bija ļoti atsaucīgi: meklēšanas pasākumā piedalījās, apmēram, 10 Valsts un Pašvaldības policijas darbinieki ar suni, kā arī vairāk nekā 10 zemessargu.

Foto: Valsts PolicijaFoto: Valsts Policija

Valmierā būs īpašā apgaismojumā skatāma izstāde

Valmieras muzeja Izstāžu namā no trešdienas, 7.decembra būs skatāma mākslinieka Vitālija Jermolajeva savdabīgā izstāde "Inner light. Mirdzošo gleznu teātris". Mainoties apgaismojumam, arī gleznās atainotais pārveidojas, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Baltijas valstu konstruktīvā sadarbība virza "Rail Baltica" projektu uz priekšu

Konferencē "Projekta Rail Baltica/Rail Baltic progress 2016" Baltijas valstu atbildīgo ministriju un projekta ieviesēju pārstāvji diskutēja par izaicinājumiem un tuvākajiem projekta mērķiem, apliecinot Baltijas valstu vienotību "Rail Baltica" projekta tālākai virzībai, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Rīgā divu automašīnu sadursmē bojā gājis cilvēks

Trešdien, 30.novembrī, Rīgā divu automašīnu sadursmē bojā gājis vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Riga24.lvRiga24.lv

Ilgtspējīgu attīstību reģionos saredz patriotismā un mazajos uzņēmumos

Ilgtspējīgu attīstību valstij var nodrošināt patriotisms un mazie uzņēmumi, šodien Jelgavā, apkopojot reģionos notikušās diskusijas "17 ilgtspējīgas attīstības mērķi: kas notiek Latvijā?", informēja Latvijas Platformas attīstības sadarbībai direktore Inese Vaivare.

Foto: LETAFoto: LETA

Saistībā ar skolu tīkla optimizāciju Kučinskis aicina atturēties no egoisma

Skolu tīkla optimizācija ir visas valsts intereses un te nav vietas egoismam, šodien Saeimai atskaitoties par valdības paveikto un turpmākajām iecerēm, uzsvēra Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Foto: LETAFoto: LETA

Laimēta lielākā summa Latvijas loteriju vēsturē

Loterijas "Viking Lotto" 30.novembra izlozē Latvijā laimēti 815 001 eiro, kas ir lielākā summa Latvijas loteriju vēsturē, aģentūru LETA informēja "Latvijas Loto" Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Krievijas amatpersona kritizē Latviju par garīdznieka neielaišanu valstī

Krievijas Ārlietu ministrija (ĀM) ir nosodījusi Latvijas rīcību, neļaujot iebraukt valstī Krievijas Pareizticīgo baznīcas diakonam Andrejam Kurajevam.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Kučinskis: Jānodrošina ilgtspējīga valsts attīstība ar IKP pieaugumu 4% līdz 5% katru gadu

Galvenais mērķis paliek nemainīgs - jānodrošina ilgtspējīga valsts attīstība ar IKP pieaugumu 4% līdz 5% katru gadu, uzrunājot Saeimu, uzsvēra Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

Oktobrī Rīgas sabiedriskajā transportā pārvadāts par 5,4% mazāk pasažieru nekā pērn

Rīgas sabiedriskajā transportā oktobrī ir pārvadāts par 5,4% mazāk pasažieru nekā pērn šajā mēnesī, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

Riga24.lvRiga24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)