Banner 980x90

Lieciniece tikai pēc diennakts policijai ziņo par vīrieša iespējamo uzmākšanos bērnam Saulkrastu pludmalē

Rīga, 18.aug., LETA. Valsts policija (VP) tikai pēc diennakts saņēmusi informāciju, ka trešdien Saulkrastu pludmalē kāds vīrietis, iespējams, veicis netiklas darbības pret apmēram četrus gadus vecu meiteni, aģentūru LETA informēja VP.

Vakar Saulkrastu iecirknī lieciniece ziņoja, ka iepriekšējā dienā Saulkrastu pludmalē nepazīstams vīrietis esot piegājis pie aptuveni četrus gadus vecas meitenītes un aicinājis viņu glāstīt savu dzimumlocekli.

Bērna vecāki pagaidām nav ziņojuši par notikušo.

Policijā sākts kriminālprocess un policisti pārbauda saņemto informāciju. Izmeklēšanu sarežģī apstāklis, ka lieciniece par notikušo ir ziņojusi vien 24 stundas pēc iespējamā nozieguma.

VP atzīst, ka pēdējā laikā bieži novērojami gadījumi, kad iedzīvotāji, kuri kļuvuši par noziegumu lieciniekiem, vispirms par to paziņo sociālajos tīklos, vien pēc laika vēršoties policijā vai pat nevēršoties vispār.

VP aicina atsaukties ikvienu aculiecinieku, tāpat arī cietušā bērna vecākus un citus iedzīvotājus, kuriem ir informācija par līdzīgiem gadījumiem Saulkrastos. Informēt policiju iespējams pa tālruni 6 7 950 350, 110 vai vērsties Saulkrastu policijas iecirknī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)