Banner 980x90

Līdz jūlijam notiek Kadagas ciema centrālās daļas detālplānojuma projekta publiskā apspriešana

Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
No piektdienas, 17.jūnija līdz 15.jūlijam notiek Kadagas ciema centrālās daļas detālplānojuma projekta publiskā apspriešana. Publiskās apspriešanas sanāksme notiks 4.jūlijā plkst.17.00. Ādažu novada Būvvaldes telpās, Gaujas ielā 33A, Ādažos.

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā, otrdien, 31.maijā Ādažu novada dome pieņēma lēmumu "Par Kadagas ciema centrālās daļas detālplānojuma projekta nodošanu publiskajai apspriešanai".

Ar detālplānojuma projektu var iepazīties Ādažu novada Būvvaldē. Elektroniskajā vidē ar detālplānojuma projektu var iepazīties šeit

Rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus par izstrādāto detālplānojuma projektu lūdzam iesniegt Ādažu novada domē, Gaujas ielā 33A, Ādažos, Ādažu novadā, katru darba dienu, domes darba laikā, vai sūtīt elektroniski uz e-pasta adresi silvis.grinbergs@adazi.lv.

Priekšlikumus iespējams iesūtīt līdz 15.jūlijam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)