Banner 980x90

Latvijā pirmdien gaidāmi spēcīgi pērkona negaisi

Pirmdien, 6.jūlijā, Latvijā gaidāmi stipri pērkona negaisi, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Kā aģentūru LETA informēja centrā, stipru pērkona negaisu zona, virzoties uz austrumiem, Latvijas teritoriju pametīs tikai nakts sākumā. Visstiprākie pērkona negaisi gaidāmi dienas vidū un pēcpusdienā.

Pērkona negaisi gaidāmi atsevišķos rajonos, galvenokārt valsts vidienē un austrumos. Gaidāmas stipras lietusgāzes ar nokrišņu daudzumu no 15 līdz 30 milimetriem, kā arī vēja brāzmas negaisa laikā pastiprināsies no 15 līdz 19 metriem sekundē.

Tāpat vietām gaidāma krusa, lietusgāžu laikā būs pasliktināta redzamība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)