Banner 980x90

Kopēšana, printēšana, iesiešana. Copy Pro

Lielformāta druka – tā ir digitālā druka plakātu, afišu, fotogrāfiju, kā arī dažādas tehniskās dokumentācijas (rasējumi, plāni, kartes u.c.) izgatavošanai. Lielformāta druka ļauj izdrukāt spilgtus pilna krāsu pārklājuma plakātus un afišas savam biznesam.

Lielformāta druka

Lielformāta druka – tā ir digitālā druka plakātu, afišu, fotogrāfiju, kā arī dažādas tehniskās dokumentācijas (rasējumi, plāni, kartes u.c.) izgatavošanai. Lielformāta druka ļauj izdrukāt spilgtus pilna krāsu pārklājuma plakātus un afišas savam biznesam. Tāpat var izdrukāt arī fotogrāfijas vai mīļākā mākslinieka gleznu reprodukcijas, kuras pēc tam ierāmēt un ar tām rotāt savu mājokli. Iespējama arī apdruka uz kanvas – to iespējams uzreiz pielikt pie sienas. Lielformāta druka iespējama arī ar mazāku krāsu pārklājumu, piemēram, drukājot dažādus tehniskos projektus, rasējumus, plānus un kartes. Biznesam un uzņēmumiem aktuāli ir roll-up reklāmas stendi, kas sastāv no lielformāta izdrukas (banera) un alumīnija statīva, kas ir ļoti ērts risinājums reklāmai un tās pārvietošanai, uzstādīšanai jebkurā vietā.

Lielformāta druka – plakāti, afišas un fotogrāfijas – ir noturīgas pret mitrumu, salu, kā arī tās neizbalēs saules gaismā. "Copy Pro" kopētavās pieejamie lielformāta drukas izmēri ir no A2 līdz pat A0+ izmēram. Pieejami dažāda biezuma un veida papīri.

Personalizētas dāvanas

Personalizētas dāvanas paliks atmiņā un būs īpaši mīļas ikvienam, kas tās saņems. Tas ir lielisks veids, kā pārsteigt savus mīļos jebkurā dzīves notikumā un svētkos.

Personalizētas dāvanas, ko iespējams, izgatavot "Copy Pro" kopētavās, ir etiķetes pudelēm un burciņām, fotogrāmatas, kanvas, foto rāmji un paspartū, personalizēti zīmuļi, personalizēts kalendārs, personalizēts plānotājs, dāvanu kastes un maisiņi.

Vienkārša, bet sirsnīga personalizētas dāvanas ideja – pašgatavota zapte burciņā ar individuālu noformējumu. Tāpat personalizētas etiķetes bieži tiek izmantotas, piemēram, kāzu šampanieša pudeļu noformējumā.

Tādas personalizētas dāvanas kā fotogrāmatas un kanvas ļaus iemūžināt skaistākos un sev būtiskākos mirkļus unikālā noformējumā. Fotogrāmatā var iemūžināt tādus brīžus kā kāzas, dzimšanas dienas, tajā var kavēties atmiņās par ceļojumā redzēto un izjusto, atklāt draugiem savas gardās receptes vai pārsteigt tos ar stāstu par neseno ballīti. Savukārt kanva ir lieliska telpas dekorācija un interjera elements – mājā, birojā, veikalā, skolā, frizētavā, restorānā. Kanva ir nevainojama un personīga dāvana ģimenei, draugam, kolēģim un svētkos – dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, gadu mijā, kāzu jubilejā vai ejot ciemos uz sālsmaizi un kāzām.

Personalizētas dāvanas var papildināt arī ar pēc pasūtījuma izgatavotām dāvanu kastēm vai maisiņiem. Tos var personalizēt, vēlamo tekstu vai attēlu pārnesot uz kastes.

Personalizēts kalendārs

Personalizēts kalendārs apvieno emocionālo ar praktisko dzīves pusi – pasniedz to kādam kā īpašu un unikālu dāvanu. Personalizēts kalendārs ir īpaši aktuāla dāvana gada noslēgumā, sākoties jaunam gadam.

Sienas vai galda kalendārs kļūs vēl personīgāks, ja katram mēnesim pievienosi savu īpašo komentāru un izcelsi mēneša īpašos datumus, ierakstot tajā īpašo notikumu. Personalizēts kalendārs var būt ar jebkādu izvēlētu vāka noformējumu. Tam iespējams piešķirt īpašu nosaukumu. Turklāt personalizēts kalendārs var sākties ar jebkuru gada mēnesi un to var sākt veidot no viena līdz pat 24 mēnešiem.

Tev ir iespēja janvārī ar saviem draugiem uzcelt sniega vīru, februārī ap Valentīndienu būt kopā ar otru pusi, martā kopā ar bērniem doties ikgadējā Alpu kalnu virsotņu iekarošanā, jūnijā ar darba kolēģiem savus spēkus pārbaudīt uzņēmuma sporta spēlēs, septembrī izmēģināt omas gardā ābolu pīrāga recepti un tas viss pateicoties paša veidotam personalizētam kalendāram.

Personalizēts plānotājs

Personalizēts plānotājs var būt lieliska dāvana kolēģim, draugam vai radiniekam. Unikāliem plāniem vajag unikālu plānotāju! Personalizēts plānotājs var tikt veidots ar savām fotogrāfijām, sev īpašiem komentāriem un svarīgiem atgādinājumiem. Tas kļūs par unikālu sabiedroto mērķu sasniegšanā.

Personalizēts plānotājs tiek iesiets kvalitatīvā plastmasas spirālē (zilā, sarkanā, caurspīdīgā, baltā vai melnā krāsā) ar pēc klienta vēlmēm apdrukātu priekšējo vāku un stingru 1 mm biezo kartona aizmugurējo vāku. Papildu izturībai priekšējais vāks ir aizsargāts ar stingru PVC materiāla matētu vāku. Personalizēts plānotājs var būt A5 vai A6 izmērā.

Plānotāja lapu sadalījums ir sekojošs: titullapa, 2019. gada kalendārs plānotāja sākumā, 2020. gada kalendārs plānotāja beigās, 54 lapas puses ar nedēļām, 54 lapas puses piezīmēm (katrai nedēļai sava piezīmju lapa). Plānotāja cenā iekļauti 4 personalizēti attēli, neierobežots skaits piezīmju, vārda dienu un svētku kalendārs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)