Banner 980x90

Konkursā "Sabiedrība ar dvēseli" apstiprināti 15 projekti

Carnikavas novada domes organizētajā 2015.gada projektu konkursā "Sabiedrība ar dvēseli" apstiprināti 15 projekti divās rīcībās – ''Maza mēroga infrastruktūra" un "Sabiedriskās aktivitātes", katrai paredzot finansējumu 5000 eiro apmērā, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Carnikavas novada pašvaldībā.

Kopumā īstenoti 14 projekti.

Visi septiņi rīcībā "Maza mēroga infrastruktūra" atbalstītie projekti ir īstenoti saskaņā ar iecerēm. Vien jāpiebilst, ka projekta "Atpūtas soli pludmalē" izgatavotie deviņi soli tiks izvietoti novada pludmalē šopavasar. 
 
Savukārt rīcībā "Sabiedriskās aktivitātes" no astoņiem atbalstītajiem projektiem viens netika īstenots – "Carnikavas novada sociālo grupu apmācība sociālās uzņēmējdarbības jomā un praktisku biznesa modeļu izstrāde", jo nebija pietiekami daudz interesentu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)