Banner 980x90

"Ikšķiles māja" 2012.gadā apgrozījusi 655 454 latus

SIA "Ikšķiles māja" 2012.gadā apgrozījusi 655 454 latus, liecina Firmas.lv informācija.

Kā pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja uzņēmumā, Ikšķiles novada pašvaldības SIA "Ikšķiles māja" reģistrēta Uzņēmumu reģistrā 2011.gada13.maijā.

Uzņēmuma kapitāla daļu turētājs ir Ikšķiles novada pašvaldība, kapitāla daļu turētāja pārstāvis – Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš.

Sabiedrības galvenās darbības jomas ir siltumenerģijas ražošana un piegāde, dzeramā ūdens sagatavošana, notekūdeņu savākšana un attīrīšana, dzīvojamā fonda apsaimniekošana, kā arī Ikšķiles novada administratīvās teritorijas labiekārtošana (tai skaitā ielu, ceļu un laukumu būvniecība, rekonstruēšana un uzturēšana). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)