Banner 980x90

Funkcionālas konferenču telpas Baltezera krastā 15 km no Rīgas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Funkcionālas un ērtas telpas ir viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem veiksmīgai pasākuma norisei. Tikai 15 km attālumā no Rīgas – Baltezerā – atrodas 4 zvaigžņu viesnīca "Baltvilla", kur pieejamas konferenču telpas gan oficiāliem, gan saviesīgiem pasākumiem. Stratēģiski izdevīgā atrašanās vieta – autoceļa VIA Baltica viduspunkts – ļauj veiksmīgi organizēt gan vietēja, gan Baltijas mēroga pasākumus.

Trīs konferenču telpas ar pilnu aprīkojumu
Viesnīcā pieejamas trīs konferenču zāles: Zaļā zāle ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem, Oranžā zāle, kas paredzēta cilvēku skaitam līdz 30, un Dzeltenā zāle, kur pietiek vietas 25 cilvēkiem. Visās zālēs ir lieli un plaši logi, kas nodrošina dienas gaismu un patīkamu skatu uz priežu audzi pie viesnīcas. Telpās pieejams viss nepieciešamais tehniskais aprīkojums, lai veiksmīgi noorganizētu konferences, seminārus un citus korporatīvos pasākumus:
- bezvadu interneta pieslēgums;
- audio un video tehnika;
- ekrāns;
- datu projektors;
- tāfeles ar papīru un marķieriem;
- flipcharti;
- iebūvēta skaņu sistēma;
- gaisa ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas;
- galdi, krēsli un to aprīkojums.

Telpu pielāgošana individuālām prasībām
Katra pasākuma formātam ir individuālās prasības un specifiskas vajadzības. Lai nodrošinātu atbilstību Jūsu vajadzībām, visas konferenču telpas ir pārkārtojamas un to iekārtojums – transformējams, sniedzot iespēju organizēt visdažādākā veida aktivitātes:
- apaļā galda diskusijas;
- apmācības ar klases veida iekārtojumu;
- seminārus ar "U" veidā izkārtotiem galdiem un krēsliem;
- lekcijas ar teātra iekārtojuma sēdvietām;
- svinības ar furšeta tipa galdiem un krēsliem telpas vidū vai malās.

"All inclusive" konferences
"All inclusive" konferenču piedāvājums ietver pilnu pakalpojumu komplektu veiksmīgai biznesa pasākuma norisei un papildus iespējas par īpašām atlaidēm: kafiju, tēju, ūdeni visas dienas garumā, uzkodas, pusdienas, vakariņas un nakšņošanu 4 zvaigžņu viesnīcā. Nekādu papildus izmaksu – viss vienuviet! Pēc labi padarīta darba "Baltvilla" piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas, kā piemēram, vīna degustāciju un vakariņas, Itālijas mājas virtuves degustācijas, bāra un restorāna telpas, SPA procedūras, nūjošanu un jogas nodarbības, vingrošanu, kā arī aktīvās ūdenssporta izklaides.
 
TripAdvisor izcilības novērtējums
2015.gadā ceļošanas portāla TripAdvisor vērtējumā "Baltvilla" viesnīca un konferenču telpas nokļuvušas saraksta augšgalā divās kategorijā: labāko darījumu viesnīca (Top Bargain Hotels) un viesnīca ar labāko servisu (Top Hotels For Service). Vērtējums balstās uz miljoniem atsauksmju un viedokļu, kas publicēti portālā, tādējādi nodrošinot viesnīcai ceļotāju izvēles uzvarētāja (2015 Traveller’s Choice Winner) statusu. "Baltvilla" – garants izcilam servisam!

Izvēlieties piemērotāko vietu Jūsu biznesa pasākumam un sasniedziet jaunas biznesa virsotnes baltvilla.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)